Udfyld en værdi

Karriere

Vores flåde når alle dele af verden. Vores medarbejdere knytter industrier og økonomier sammen hver dag. Opdag, hvor langt du kan komme med os på vores rejse.

Kickstart din karriere hos TIP!

  • Arbejd på internationalt plan
  • En fantastisk familiær atmosfære
  • Anerkendt i branchen for vores ekspertise og viden
  • Sundhed og sikkerhed har en vigtig betydning for os

Arbejd lokalt, hjælp globalt.

Se alle jobs

Teknisk Drift

Hvis du ønsker at arbejde i et miljø, hvor vigtigheden af holdånd værdsættes højt, hvor sikkerhed og trivsel for personalet er af største betydning, og hvor du opfordres til at forbedre dine kompetencer, så har vi mange jobmuligheder for teknikere i hele Europa og Canada.  Hos TIP investerer vi konstant i den nyeste it-teknologi, værktøjer og træning. Vores velholdte og veludstyrede servicevogne og vedligeholdelsesfaciliteter sikrer, at du har de rigtige værktøjer til at betjene vores kunder bedst muligt.

Kundepleje og service

Er du interesseret i at arbejde med professionelle og energiske kolleger? Hvis du har en kundeorienteret personlighed og ønsker at levere en fremragende service, skabe omsætning og vækst, har vi flere udfordrende roller for dig! Vi er stolte af kvaliteten af de lærings- og udviklingsmuligheder, som vi tilbyder vores medarbejdere. Vi udstyrer dig med de kompetencer, der er nødvendige for at understøtte alle kundehenvendelser og udfordringer, så du kan nå dit fulde potentiale!

Virksomhedsmuligheder

Ønsker du at arbejde for en global markedsleder inden for transportbranchen, hvor udfordrende internationale muligheder opstår dag for dag, og hvor strategisk vækst er vores kerne? At arbejde hos TIP giver dig ikke kun et arbejde, men et langsigtet arbejdsliv med konkurrencedygtige fordelspakker og dygtige kolleger, der kommer fra en mangfoldighed af baggrunde.

Praktikmuligheder

Er du en studerende, der søger at få øjeblikkelig praktisk erfaring i et multinationalt erhvervsmiljø? Er du på udkig efter en udfordrende arbejdsplads, hvor du kan overgå dig selv og komme ud af din komfortzone, og udvikle dig til en succesfuld ung medarbejder?At arbejde hos TIP giver dig mange muligheder for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Vær forvisset om, at du ikke kommer til at tage udfordringen op alene! At være en del af vores dynamiske forretningsteam betyder, at du vil få kontinuerlig support, feedback og uddannelse, samtidig med at du identificerer faglige udviklingsmuligheder.

En attraktiv fordels- og belønningspakke

• Vi tilbyder velstrukturerede og konkurrencedygtige fordels- og belønningspakker.
• Vi sørger for, at folk nyder at arbejde og at de føler anerkendelse, samt at de har et udfordrende og interessant job.
• Vi sikrer, at vores medarbejdere har det rette arbejdsmiljø og de rette værktøjer, så de kan gøre et godt stykke arbejde.
• Vi bestræber os altid på at føre en åben kommunikation med vore kolleger, og vi overvåger regelmæssigt medarbejdertilfredsheden.
• Vi tilbyder uddannelsesmuligheder og coaching, og vi opfordrer vores medarbejdere til at stræbe efter ekspertise så vi sikrer, at alle kan nå deres fulde potentiale.
• Vi tilbyder ikke kun et udfordrende arbejde, men et langsigtet arbejdsliv.

En af Europas og Canadas førende udbydere af udstyrsservice

TIP, som har hovedsæde i Amsterdam, er en af Europas og Canadas førende udbydere af udstyrsservice. Vi er specialiseret i leasing, udlejning, vedligeholdelse og reparation af trailere samt andre merværditjenester og leverer disse til transport- og logistikkunder i hele Europa og Canada.

Mangfoldighed

Vi mener, at mangfoldighed fremmer innovation. De mange forskellige nationaliteter, kulturer, religioner og etniske baggrunde beriger vores arbejdsstyrke ved at samle nye ideer, innovationer og andre måder at tænke på, hvilket fører til succes i forretningsverdenen. Integritet, ærlighed og etisk adfærd er kernen i vores forretning. Når vi har en ledig stilling, byder vi alle, der har potentiale, færdigheder, engagement og en ærlig måde at arbejde på, velkommen i vores TIP-familie.

Social ansvarlighed

Vi kombinerer vores præstationskultur med en ansvarskultur. Inden for TIP ser vi værdien af vores mangfoldighed og engagerer vores medarbejdere til at opnå ekspertise, men vi forstår også, at vi er en del af en større helhed og vi vil aktivt spille vores rolle. Vi deltager aktivt i frivillige projekter gennem vores TIP Volunteers-program, der hjælper mennesker i nød i vores lokalsamfund i hele Europa og Canada.

Company Values

FN's Global Compact

TIP er en arbejdsgiver, der følger FN's Global Compact

Vi fokuserer vores virksomhedsansvar omkring 4 hovedområder:
1. Menneskerettigheder
2. Arbejdsstandarder
3. Miljø
4. Bekæmpelse af korruption


TIP Trailer Services stræber efter at være førende inden for ansvarlig forretningspraksis. Vi støtter de ti principper i FN's Global Compact, der fremmer menneskerettigheder, arbejdsstandard, miljøansvar og bekæmpelse af korruption.


Vi har forpligtet os til at gøre FN's Global Compact-principper til en del af vores strategi, kultur, værdier og vores virksomheds daglige drift. Solide ledelsesprocesser driver vores virksomhedsansvar, og vi anvender høje miljømæssige og sociale standarder for at understøtte en bæredygtig fremtid.


Vi anerkender vores pligt over for vores interessenter, herunder vores aktionærer, ledelse, medarbejdere, långivere og borgere i alle de lande, hvor vi opererer og driver forretning. 

Jeg ønsker at arbejde hos TIP. Hvordan finder jeg ud af, hvilke stillinger der er ledige i øjeblikket?

Alle ledige stillinger offentliggøres på vores karriereside. Kandidater har mulighed for at filtrere deres søgning baseret på job, funktion, placering eller søgeord.

Er der en kontakt eller e-mail-adresse, som jeg kan sende mit CV til?

Vores beskæftigelsesmuligheder er forskellige og de er tilgængelige mange forskellige steder. Vi foretrækker at modtage din ansøgning via vores karriereside, eller alternativt kan du ansøge lokalt på en af vores faciliteter ved at sende dit CV eller henvende dig direkte til filialen/værkstedslederen.

Jeg har fremsendt mit CV. Hvad nu?

Vi vil straks bekræfte modtagelsen af din ansøgning og kontakte dig, så snart vi har vurderet alle ansøgninger til stillingen. Hvis du får besked om, at du ikke er blevet valgt til denne stilling, så fortvivl ikke. Dit CV vil blive opbevaret i virksomhedens database i henhold til databeskyttelsesforordningen i dit land, og du er velkommen til at søge fremtidige jobs.

Er der muligheder for at komme i lære hos TIP?

Vi har lærepladser i hele Europa og Canada. Hvis du er på udkig efter en læreplads, kan du besøge vores karriereside ved at klikke her.

Hvilke muligheder har studerende og nyuddannede, der ønsker at arbejde/komme i praktik hos TIP?

Vores praktikprogram er en førsteklasses praktikophold, hvor vi giver de studerende reel læringserfaring og mulighed for at udvikle deres kompetencer i et multikulturelt, internationalt og udfordrende miljø. Det giver praktikanterne unikke muligheder for at komme i direkte berøring med den øverste ledelse, netværksmuligheder og regelmæssig feedback til faglig og personlig udvikling. Vores vision og tro på dette program går længere end til de fleste praktikophold, og det tjener som en talentpulje for ledige stillinger i vores virksomhed. Se de muligheder, der er tilgængelige for dig på vores karriereside.

Kan jeg ansøge om mere end ét job på samme tid?

Ja, du er velkommen til at søge flere ledige stillinger.

Hvordan håndteres mit CV, når det er modtaget af TIP?

TIP er en arbejdsgiver, der går ind for lige muligheder og som værdsætter mangfoldighed i arbejdsstyrken, og vi tilskynder alle kvalificerede personer at fremsende deres ansøgning. Det betyder, at alle CV'ere gennemgås nøje, før der træffes beslutning om at gå videre til en samtale med en kandidat. Du vil altid blive informeret om resultaterne, når du har søgt job hos TIP. Hvis du får besked om, at du ikke er udvalgt til en stilling, vil dit CV blive opbevaret i virksomhedens database i henhold til databeskyttelsesforordningen i dit land.

"Det er mennesker, der gør vores forretning til en succes. Vi behandler altid vores medarbejdere, som vi vil have dem til at behandle vores bedste kunder. Holdånd værdsættes højt, og personalets sikkerhed er af største betydning, og derfor investerer vi konstant i den nyeste it-teknologi, værktøj og uddannelse. Hvis du er ivrig efter at lære og har ambitioner, og hvis du ønsker at arbejde i en virksomhed, hvor alles bidrag tæller, vil jeg opfordre dig til at blive en del af vores TIP-familie."

Hiske Damhuis
Chief Human Resource Officer

Something went wrong. Please try again.