Udfyld en værdi
Tilbage

2018 var endnu et år med vækst for TIP Trailer Services i Norden

TIP Trailer Services fortsatte væksten i 2018. Det var også året hvor en lang række nye tiltag og produkter, som blandt andet digitalisering og satsingen på reefer service for alvor blev sat i gang. På værkstedssiden blev væksten markeret ved en udvidelse af værkstedet i Padborg samt åbningen af en ekstra afdeling i Gøteborg.

Christian Petersen, Administrerende direktør i TIP Trailer Services fortæller: ”2018 var endnu et fantastisk år med kraftig vækst. Vores nordiske forretning voksede med 22% og vores serviceforretning med 36%. Herudover så vi rigtig gode resultater på vores nordiske roadside setup, som blev lanceret i 2017. Her vækstede vi med 120% og er nu oppe på 45.000 enheder i dette setup”.

Digitalisering

I takt med den digitale transformation industrien i dag undergår lancerede TIP Trailer Services i 2018 en række digitale værktøjer. ”Dette for primært at smidigøre og lette hverdagen for vores kunder, men naturligvis også som en vigtig del af en intern effektivisering”, siger Christian Petersen. De vigtigste værktøjer er:

Customer Portal; TIPs nye kundeportal forbedrer kundeoplevelsen, idet vores kunder får adgang til alle aktiver som de leaser eller lejer fra TIP eller de af deres egne aktiver, som vi administrerer, alt sammen på et sted via et enkelt log-in og tilgængelig via tablet, smartphone eller computer. På Customer Portal kan kunderne bl.a. se følgende detaljer:

  • Status på aktivet
  • Dokumenter (f.eks. Servicedokumenter, syns certifikater, registrerings dokumenter)
  • Fakturaoplysninger for: Udejning, leasing og Service
  • Check-in / out inspektioner der forbedrer kundeoplevelsen ved at give adgang til oplysninger om de aktiver kunden har, alt sammen på ét sted, via et enkelt login.

Værktøjet bruges i dag internt og testes pt. af en lang række kunder. Endelig lancering forventes i løbet af 2019.

Fokus på køleservice

TIP Trailer Services i Norden forstærkede i løbet af 2018 deres køleservice setup og dette med et klart mål om, at man inden for den nærmeste fremtid skal servicere alle kølemaskiner selv. ”Indtil videre har vi indsat 6 mobile køleservice biler, der pt. køres ud fra Padborg, Taulov, Hirtshals og Tåstrup samt i Norge fra Stavanger og Oslo. På sidstnævnte lokation har vi ligeledes udvidet med et værksted dedikeret til reperation af netop plade- og fiberarbejde på køletrailere", siger Christian Petersen og fortsætter: ”Dette setup er naturligvis støttet op af vores nye interne køleorganisation, hvor ansættelsen i december af Jens Egeskov som Nordisk Produktchef Reeferservice understreger vores fokus”. Jens Egeskov kommer fra en lang karriere som bla. Servicechef hos Scania og Volvo Trucks.

2019/04/24

Del denne nyhedsartikel

TIP Updates

Receive important TIP updates!

Fill in the field below with your email to receive latest information from TIP in the future

Ved at indsende denne formular, godkender jeg, at TIP vil behandle min information i forhold TIP's fortrolighedspolitik.

Lignende nyheder

"TIP celebrates 50 years of partnership with Krone"

The year 2021 marks the 50th anniversary of the successful collaboration between Krone and Tip Trailer Se...

2021/11/25

"TIP leverer 16 varebiler til SFT Logistics A/S"

TIP har indgået nyt samarbejde med SFT Logistics A/S og har i den forbindelse leveret de første af 16 n...

2021/10/20

"Give your trailer a second life!"

There is a scarcity of trailers at the moment! Not only in the rental and leasing market, but when it com...

2021/10/12