Udfyld en værdi
Tilbage

Fordelene ved trailerleasing

Analysefirmaet Technavio forudsiger, at det globale leasing marked for lastbiler vil vokse med en samlet årlig vækstrate på 3% mellem 2018 og 2022. Hos TIP Trailer Services ser vi også en vækst i trailerleasing i hele Europa og Canada, idet flere kunder tiltrækkes af de fordele og den fleksibilitet leasing samt leje af trailere giver dem i stedet for at eje.

TIP og trailerleasing

TIP er et af de førende trailer leasing firmaer i Europa og Canada med en flåde på ca. 70.000 trailere. I 2018 udgjorde leasede trailere 44% af vores omsætning og trailerleje yderligere 23%. Der har været ”en solid vedvarende efterspørgsel på operationel leasing, og dette med en stigende interesse, idet kunderne har høj fokus på, hvor de bedst kan investere deres frie kapital”. Andelen af nye trailere på operationel leasing har over tid været ret stabil på omkring 20%, finansiel leasing på 15-20% og ejerskab/køb på 60-65%. (kilde: TIP Annual Report 2018)

Leasingrater geografisk fordelt

Området med den største andel af trailere på operationel leasing er geografisk set Norden med 37%, fulgt af Storbritannien og Canada, begge med 28%, og så Benelux med 17%, Tyskland med 16% og Frankrig med 12%. (kilde: TIP Annual Report 2018)

Fordele ved leasing

Leasing er en stærk, fleksibel og omkostningseffektiv måde for Flådechefer at sikre den optimale sammensætning af flåden, idet behovet for flåden kan være ekstremt svingende både på den korte og lange bane. TIP trailer leasing giver vores kunder mange attraktive fordele, herunder:

  • Effektiv udnyttelse af kapital

Ved operationel leasing af en trailer slipper du for et stort kapital udlæg. Du kender ligeledes dine omkostninger til service og vedligehold igennem hele perioden. Dette gør dig i stand til at udnytte din kapital i din forretnings kerneområder, hvor den kan tilføre størst værdi, hvad enten det er i kundeservice, automatisering af lagre eller andre områder.

  • Fleksible finansieringsmuligheder

TIP tilbyder mange forskellige leasing løsninger med fleksible finansieringsmuligheder, der vil give dig utallige fordele. Ejer du i øjeblikket din egen trailerflåde har vi ligeledes fordelagtige Sale & Leaseback muligheder.

  • Få adgang til det nyeste udstyr

Gennem leasing kan du få adgang til de nyeste trailermodeller  på markedet. Som førende inden for trailerleasing har vi glæde af stordriftsfordele og favorable vilkår, når vi køber trailere fra store producenter. Til gengæld overfører vi omkostningsbesparelserne til dig gennem trailere til en billigere pris end den, du typisk selv skal betale. Dette gør det muligt for dig at tilføje nyere trailere og teknologi til din flåde, end du måske ellers havde haft råd til, hvis du bestilte direkte fra producenterne.

Hvad enten det er leasing af tanktrailere, moving floor, vans, køletrailere, chassis, eller gardintrailere, link eller noget helt andet, så kan vi tilbyde det.

Trailervedligeholdelse og -reparation

Gennem TIPs leasingkontrakter får du automatisk fordel af vores vedligeholdelses- og reparationsservice. Det sparer dig for den investering, det kræver at drive dit eget værksted, et team af højt specialiserede teknikere og et reservedelslager. Med 16 værksteder og 31 mobile service enheder samt underleverandører er du rigtig godt dækket i norden.

  • Vejhjælp

Når du leaser hos TIP Trailer Services er TIP Roadside Nordic naturligvis også en del af din kontrakt. De opererer i 16 lande i hele Europa, døgnet rundt, 365 dage om året. Dette netværk består af mere en 5.000 værksteder og omfatter mere end 200 mobile servicevogne.

  • Flådestyring

      Der er flere merværdiydelser, som du kan få glæde af:

  • TIP Customer Portal – online flådestyring – Gennem TIPs online kundeportal, som er inkluderet i din leasingpakke, har du adgang til information om dit udstyr, herunder en digital værkstedsstyringsproces fra start til slut.
  • Telematik – Som støtte til din flådestyring leverer, installerer og hjælper vi dig med at finde den rette overvågning til netop din flåde. Dette giver dig naturligvis endnu bedre overblik over din flåde, så du kan sikre den fulde udnyttelse af denne.

Kontakt TIP Trailer Services for at høre mere om alle fordelene ved leasing.

2019/06/11

Del denne nyhedsartikel

TIP Updates

Receive important TIP updates!

Fill in the field below with your email to receive latest information from TIP in the future

Ved at indsende denne formular, godkender jeg, at TIP vil behandle min information i forhold TIP's fortrolighedspolitik.

Lignende nyheder

"FleetRadar™ is updated to provide users with their invoice infor..."

FleetRadar™, TIP’s ‘one-stop’ portal for accessing information on TIP hired or maintained fleet, ...

2022/04/20

"Managing your trailer performance through relevant maintenance sol..."

Irrespective of whether you operate a large or a small fleet of trailers, maintaining the roadworthiness ...

2022/04/07

"Benefit from TIP’s international network"

Whenever, wherever, we've got you!

2022/02/22