Udfyld en værdi
Tilbage

TIP har til hensigt at erhverve PEMA som led i sin internationale vækst- og diversificeringsstrategi

                                           

AMSTERDAM, 2019 – TIP Trailer Services, et firma i I Squared Capital’s virksomhedsportefølje, og ledende indefor trailerleasing, -udlejning, -vedligeholdelse og -service i Europa og Canada, har underskrevet en aftale om at overtage PEMA GmbH fra Société Générale. PEMA er et leasing- og udlejningsfirma for kommercielle erhvervskøretøjer, der også leverer komplementære ydelser. De er tilstede i Belgien, Tjekkiet, Danmark, Tyskland, Polen, Sverige og Schweiz, hvilket vil give TIP mulighed for at øge sin geografiske tilstedeværelse i Europa, samt ikke mindst styrke sin position i Tyskland, Sverige og Danmark og gøre det muligt for virksomheden at komme ind på det schweiziske marked.

"Dette er et spændende skridt på vejen mod forsat vækst og diversificering, da vi fortsætter med at opbygge en stærkere platform til gavn for vores kunder, partnere, medarbejdere og interessenter," siger Adil Rahmathulla, bestyrelsesformand i TIP Trailer Services og Ledende Partner i I Squared Capital. "Med overtagelsen af PEMA vil TIP blive større og øge vores geografiske diversificering med en stærkere positionering i Tyskland. Vi vil fortsat søge muligheder for at udvide vores platform, inklusiv specialiseret kommercielt udstyr, mens vi bibeholder vores velkendte tilbud og serviceniveau.

"De to virksomheder vil tilsammen have næsten 89.000 trailere og lastbiler samt over 100 værksteder, der tilbyder det største værkstedsnetværk i Europa og Canada og giver en one-stop-shop løsning for en lang række kommercielt udstyr,” siger Bob Fast, President & CEO i TIP Trailer Services. ”Vores kunder vil have én servicepartner i hele Europa og Canada, hvilket forenkler deres flådehåndtering og giver dem mulighed for at fokusere på deres kerneforretning, mens de stadig kan glæde sig over TIP’s pålidelighed og høje kundeservice.

TIP og PEMA er begge serviceorienterede virksomheder med mangeårig erfaring inden for transport og logistik i Europa og understøtter kundernes behov gennem hele livscyklussen af trailere og lastbiler. PEMA har en moderne og forskelligartet flåde af lastbiler og trailere med førende mærker som Krone, MAN, Schmitz og Volvo. Siden 2008 har PEMA været en del af GEFA-koncernen, udstyrsfinansieringsafdelingen i den franske bankkoncern, Société Générale. Société Générale Equipment Finance ejer 100 procent af aktierne i PEMA-koncernen gennem det tyske datterselskab GEFA Bank.

Den endelige godkendelse af aftalen forventes i de kommende måneder med forbehold for de sædvanlige lovgodkendelser.

Om TIP Trailer Services
TIP Trailer Services er en udstyrsserviceudbyder specialiseret i trailerleasing, -udlejning, -vedligeholdelse og -reparation samt andre ydelser til transport- og logistikkunder i Europa og Canada. Virksomheden har en af de største og mest diversificerede trailerleasings- og udlejningsflåder med over 70.000 enheder. Med hovedkontor i Amsterdam beskæftiger TIP mere end 2.000 medarbejdere og betjener sine kunder fra 98 steder fordelt over 17 lande i Europa og Canada.

Om PEMA
PEMA, der blev grundlagt i 1976, er et firma indenfor leasing og udlejning af erhvervskøretøjer, og er specialiseret i lastbiler og trailere og beskæftiger omkring 440 personer. PEMA har en diversificeret flåde på over 19.000 enheder med et stort udvalg af markedsledende mærker som Schmitz Cargobull, Krone og Koegel (trailere) og DAF, Volvo, MAN, Mercedes og Renault (lastbiler). PEMA driver 18 lokationer spredt over Norden og Centraleuropa, hvoraf fire er interne værksteder.

Om I Squared Capital
I Squared Capital er en uafhængig global infrastrukturinvesteringsforvalter, der fokuserer på energi, forsyningsselskaber, telekommunikation, transport og social infrastruktur i Amerika, Europa og Asien. Virksomheden har kontorer i Hong Kong, Houston, London, Miami, New Delhi, New York og Singapore.

Mediekontakt

I Squared Capital
Andreas Moon
Managing Director and Head of Investor Relations
+1 (786) 693-5799
andreas.moon@isquaredcapital.com

TIP Europe
Marc Aandeweg
Vice President Sales & Marketing
+31 (20) 504 - 1767
tipeurope@klenkhoursch.de

2019/07/29

Del denne nyhedsartikel

TIP Updates

Receive important TIP updates!

Fill in the field below with your email to receive latest information from TIP in the future

Ved at indsende denne formular, godkender jeg, at TIP vil behandle min information i forhold TIP's fortrolighedspolitik.

Lignende nyheder

"FleetRadar™ is updated to provide users with their invoice infor..."

FleetRadar™, TIP’s ‘one-stop’ portal for accessing information on TIP hired or maintained fleet, ...

2022/04/20

"Managing your trailer performance through relevant maintenance sol..."

Irrespective of whether you operate a large or a small fleet of trailers, maintaining the roadworthiness ...

2022/04/07

"Benefit from TIP’s international network"

Whenever, wherever, we've got you!

2022/02/22