Udfyld en værdi
Tilbage

TIP i nyt samarbejde med GLS

TIP indgår nyt samarbejde med GLS og leverer 45 trailere. Bokstrailerne er 2 akslet og med rulleport, og de sidste trailere bliver leveret i januar.

GLS tilbyder pålidelige forsendelsesløsninger både nationalt og internationalt, og har de seneste år vækstet markant. Dette skyldes blandt andet den stigende internet handel, men ikke mindst også deres fleksible og kvalitetsbevidste forsendelsesløsninger, der har gjort dem til en af de førende pakkedistributører i Danmark.

Vi er utrolig glade for samarbejdet med GLS”, udtaler Lars Johanssen, Area Sales Manager hos TIP. ”GLS er en spændende virksomhed, der gennemgår en imponerende udvikling, og vi er naturligvis glade for, hvis vi kan bidrage positivt til denne”, fortsætter han.

Samarbejdet med TIP omfatter også brug af TIP’s værksteder og særligt TIP’s kvalitet samt gode service har været udslagsgivende for valget af TIP som ny samarbejdspartner. ” Vi forventer kvalitet og service af vores samarbejdspartnere, og TIP lever op til de høje krav, vi stiller til vores leverandører” udtaler Lene Lindholm Christensen, Team Lead Line Haul hos GLS.

2019/12/06

Del denne nyhedsartikel

TIP Updates

Receive important TIP updates!

Fill in the field below with your email to receive latest information from TIP in the future

Ved at indsende denne formular, godkender jeg, at TIP vil behandle min information i forhold TIP's fortrolighedspolitik.

Lignende nyheder

"FleetRadar™ is updated to provide users with their invoice infor..."

FleetRadar™, TIP’s ‘one-stop’ portal for accessing information on TIP hired or maintained fleet, ...

2022/04/20

"Managing your trailer performance through relevant maintenance sol..."

Irrespective of whether you operate a large or a small fleet of trailers, maintaining the roadworthiness ...

2022/04/07

"Benefit from TIP’s international network"

Whenever, wherever, we've got you!

2022/02/22