Udfyld en værdi
Tilbage

TIP i nyt samarbejde med GLS

TIP indgår nyt samarbejde med GLS og leverer 45 trailere. Bokstrailerne er 2 akslet og med rulleport, og de sidste trailere bliver leveret i januar.

GLS tilbyder pålidelige forsendelsesløsninger både nationalt og internationalt, og har de seneste år vækstet markant. Dette skyldes blandt andet den stigende internet handel, men ikke mindst også deres fleksible og kvalitetsbevidste forsendelsesløsninger, der har gjort dem til en af de førende pakkedistributører i Danmark.

Vi er utrolig glade for samarbejdet med GLS”, udtaler Lars Johanssen, Area Sales Manager hos TIP. ”GLS er en spændende virksomhed, der gennemgår en imponerende udvikling, og vi er naturligvis glade for, hvis vi kan bidrage positivt til denne”, fortsætter han.

Samarbejdet med TIP omfatter også brug af TIP’s værksteder og særligt TIP’s kvalitet samt gode service har været udslagsgivende for valget af TIP som ny samarbejdspartner. ” Vi forventer kvalitet og service af vores samarbejdspartnere, og TIP lever op til de høje krav, vi stiller til vores leverandører” udtaler Lene Lindholm Christensen, Team Lead Line Haul hos GLS.

2019/12/06

Del denne nyhedsartikel

Ved at indsende denne formular, godkender jeg, at TIP vil behandle min information i forhold TIP's fortrolighedspolitik.

Lignende nyheder

"TIP overtager Transportkjøling Midt-Norge AS i Trondheim pr. 1. s..."

TIP overtager Transportkjøling Midt-Norge AS i Trondheim pr. 1. september 2021

2021/08/31

"Telematics for greater trailer fleet sustainability "

Using telematics on your trailer fleet can help reduce its carbon footprint and enhance sustainability wh...

2021/08/23

"TIP Leverer 75 Mega Trailere til DSV Road Holding A/S"

TIP Trailer har i maj og juni leveret 75 Mega sættevogne til DSV Road Holding A/S.Leveringen består a...

2021/07/09