Udfyld en værdi
Tilbage

TIP i nyt samarbejde med GLS

TIP indgår nyt samarbejde med GLS og leverer 45 trailere. Bokstrailerne er 2 akslet og med rulleport, og de sidste trailere bliver leveret i januar.

GLS tilbyder pålidelige forsendelsesløsninger både nationalt og internationalt, og har de seneste år vækstet markant. Dette skyldes blandt andet den stigende internet handel, men ikke mindst også deres fleksible og kvalitetsbevidste forsendelsesløsninger, der har gjort dem til en af de førende pakkedistributører i Danmark.

Vi er utrolig glade for samarbejdet med GLS”, udtaler Lars Johanssen, Area Sales Manager hos TIP. ”GLS er en spændende virksomhed, der gennemgår en imponerende udvikling, og vi er naturligvis glade for, hvis vi kan bidrage positivt til denne”, fortsætter han.

Samarbejdet med TIP omfatter også brug af TIP’s værksteder og særligt TIP’s kvalitet samt gode service har været udslagsgivende for valget af TIP som ny samarbejdspartner. ” Vi forventer kvalitet og service af vores samarbejdspartnere, og TIP lever op til de høje krav, vi stiller til vores leverandører” udtaler Lene Lindholm Christensen, Team Lead Line Haul hos GLS.

2019/12/06

Del denne nyhedsartikel

TIP Updates

Receive important TIP updates!

Fill in the field below with your email to receive latest information from TIP in the future

Ved at indsende denne formular, godkender jeg, at TIP vil behandle min information i forhold TIP's fortrolighedspolitik.

Lignende nyheder

"TIP celebrates 50 years of partnership with Krone"

The year 2021 marks the 50th anniversary of the successful collaboration between Krone and Tip Trailer Se...

2021/11/25

"TIP leverer 16 varebiler til SFT Logistics A/S"

TIP har indgået nyt samarbejde med SFT Logistics A/S og har i den forbindelse leveret de første af 16 n...

2021/10/20

"Give your trailer a second life!"

There is a scarcity of trailers at the moment! Not only in the rental and leasing market, but when it com...

2021/10/12