Udfyld en værdi
Tilbage

TIP leverer 16 varebiler til SFT Logistics A/S

TIP har indgået nyt samarbejde med SFT Logistics A/S og har i den forbindelse leveret de første af 16 nye MAN TGE varebiler med køle/frys opbygning.

Udover denne leverance er der ligeledes indgået aftale med SFT Logistics A/S om et antal køletrailere samt trækkere.

SFT Logistics A/S er en moderne transport og logistikvirksomhed, med fokus på transporttering af temperaturfølsomt gods og eksprestransporter af tidskritiske leveringer. Herudover er de kendt for hjemmeleveringer døgnet rundt, hvor deres kunder kan følge med på deres lastmile app.

Om valget af TIP siger Nicklas Bengtsson Purchasing Manager Norden SFT Logistics A/S: "Vi har de sidste 7 år oplevet en enorm vækst, hvilket har betydet at vi igennem den seneste tid har lavet større ændringer internt for at kunne løfte opgaverne. Dette lige fra vores nøglepersoner i virksomheden til vores vognpark. Her kom TIP ind i billedet som leverandør, idet vi havde brug for en stærk og fleksibel samarbejdspartner på både store og små biler. Sidst på året åbner vi også forretninger i Norge og Sverige, hvilket passer perfekt med TIPs nordiske setup."

"Varebiler komplimenterer vores nuværende udbud af lastbiler, trailere, tanktrailere og andet specialudstyr særdeles godt og hænger rigtig godt sammen med vores fremtidige vækststrategi. Herudover er det en klar fordel for mange af vores kunder, at de nu har mulighed for at have én leverandør af udstyr i stedet for flere", siger Finn Mortensen, Key Account Manager, TIP.

På billedet ses Finn Mortensen, Key Account Manager, TIP og Nicklas O Bengtsson Indkøbschef, SFT Logistics A/S

2021/10/20

Del denne nyhedsartikel

TIP Updates

Receive important TIP updates!

Fill in the field below with your email to receive latest information from TIP in the future

Ved at indsende denne formular, godkender jeg, at TIP vil behandle min information i forhold TIP's fortrolighedspolitik.

Lignende nyheder

"FleetRadar™ is updated to provide users with their invoice infor..."

FleetRadar™, TIP’s ‘one-stop’ portal for accessing information on TIP hired or maintained fleet, ...

2022/04/20

"Managing your trailer performance through relevant maintenance sol..."

Irrespective of whether you operate a large or a small fleet of trailers, maintaining the roadworthiness ...

2022/04/07

"Benefit from TIP’s international network"

Whenever, wherever, we've got you!

2022/02/22