Udfyld en værdi
Tilbage

TIP Leverer 20 gardintrailere til Blue Cargo

TIP og BlueCargo AS udvider samarbejdet med 20 gardintrailere med huckepack fra Schmitz. Gardintrailerne skal primært køre fra Sverige og Norge til Italien, hvor BlueCargo har et 1000m2 stort varehus placeret i Interporto Quadrante Europa Terminal i Verona.

95 % af alle transporter køres med jernbane mellom SE/NO og Italien. BlueCargo har altid haft fokus på miljøvenlige transporter. Hvert år kan de vise en reduksjon i Co2 udslip på ca. 4000mto sammenlignet med konventionelt landevejstransport. 

BlueCargo har specialiseret sig i transporter mellom Skandinavien og Europa samt transporter til og fra Rusland. Udover deres kontor i Italien - har de hovedkontor i Oslo samt endnu et kontor i Tallinn.

Det gode samarbejde mellem TIP og BlueCargo har udviklet sig over mange år, hvor gensidig respekt og professionalisme er kernen i det succesfulde samarbejde:: ” TIP er professionel og løsningsorienteret, hvilket er vigtigt for os, når vi vælger samarbejdspartnere, udtaler Knut H. Haugen fra BlueCargo. Der er en gensidig respekt og forståelse, hvilket det mangeårige samarbejde er et bevis på. Derudover har TIP et servicenetværk, heriblandt værksted og depot i Göteborg, som imødekommer vores behov og ønsker” afslutter han.

Jonas Hansson, Area Sales Manager i TIP er naturligvis glad for udvidelsen af samarbejdet: ”BlueCargo er en vigtig samarbejdspartner for os, og har været det i mange år. Vi er stolte af, at kunne bidrage til den udvikling og vækst som BlueCargo oplever, og håber vi kan fortsætte vores kontruktive og professionelle samarbejde fremadrettet”.

 

2020/11/27

Del denne nyhedsartikel

Ved at indsende denne formular, godkender jeg, at TIP vil behandle min information i forhold TIP's fortrolighedspolitik.

Lignende nyheder

"TIP overtager Transportkjøling Midt-Norge AS i Trondheim pr. 1. s..."

TIP overtager Transportkjøling Midt-Norge AS i Trondheim pr. 1. september 2021

2021/08/31

"Telematics for greater trailer fleet sustainability "

Using telematics on your trailer fleet can help reduce its carbon footprint and enhance sustainability wh...

2021/08/23

"TIP Leverer 75 Mega Trailere til DSV Road Holding A/S"

TIP Trailer har i maj og juni leveret 75 Mega sættevogne til DSV Road Holding A/S.Leveringen består a...

2021/07/09