Udfyld en værdi
Tilbage

TIP Leverer 20 gardintrailere til Blue Cargo

TIP og BlueCargo AS udvider samarbejdet med 20 gardintrailere med huckepack fra Schmitz. Gardintrailerne skal primært køre fra Sverige og Norge til Italien, hvor BlueCargo har et 1000m2 stort varehus placeret i Interporto Quadrante Europa Terminal i Verona.

95 % af alle transporter køres med jernbane mellom SE/NO og Italien. BlueCargo har altid haft fokus på miljøvenlige transporter. Hvert år kan de vise en reduksjon i Co2 udslip på ca. 4000mto sammenlignet med konventionelt landevejstransport. 

BlueCargo har specialiseret sig i transporter mellom Skandinavien og Europa samt transporter til og fra Rusland. Udover deres kontor i Italien - har de hovedkontor i Oslo samt endnu et kontor i Tallinn.

Det gode samarbejde mellem TIP og BlueCargo har udviklet sig over mange år, hvor gensidig respekt og professionalisme er kernen i det succesfulde samarbejde:: ” TIP er professionel og løsningsorienteret, hvilket er vigtigt for os, når vi vælger samarbejdspartnere, udtaler Knut H. Haugen fra BlueCargo. Der er en gensidig respekt og forståelse, hvilket det mangeårige samarbejde er et bevis på. Derudover har TIP et servicenetværk, heriblandt værksted og depot i Göteborg, som imødekommer vores behov og ønsker” afslutter han.

Jonas Hansson, Area Sales Manager i TIP er naturligvis glad for udvidelsen af samarbejdet: ”BlueCargo er en vigtig samarbejdspartner for os, og har været det i mange år. Vi er stolte af, at kunne bidrage til den udvikling og vækst som BlueCargo oplever, og håber vi kan fortsætte vores kontruktive og professionelle samarbejde fremadrettet”.

 

2020/11/27

Del denne nyhedsartikel

TIP Updates

Receive important TIP updates!

Fill in the field below with your email to receive latest information from TIP in the future

Ved at indsende denne formular, godkender jeg, at TIP vil behandle min information i forhold TIP's fortrolighedspolitik.

Lignende nyheder

"FleetRadar™ is updated to provide users with their invoice infor..."

FleetRadar™, TIP’s ‘one-stop’ portal for accessing information on TIP hired or maintained fleet, ...

2022/04/20

"Managing your trailer performance through relevant maintenance sol..."

Irrespective of whether you operate a large or a small fleet of trailers, maintaining the roadworthiness ...

2022/04/07

"Benefit from TIP’s international network"

Whenever, wherever, we've got you!

2022/02/22