Udfyld en værdi
Tilbage

TIP leverer 22 køletrailere til JN Spedition

TIP leverer 22 nye Schmitz køletrailere til JN Spedition, der er en af Danmarks førende speditionsvirksomheder indenfor temperaturkontrolleret transport og opbevaring af fødevarer. Køletrailerne er med de nyeste energieffektive kølemaskiner fra Thermoking, der sikrer en mere miljøvenlig transport, hvilket er vigtigt for JN Spedition, der har stor fokus på grøn omstilling.

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og der har i flere år været et stigende ønske for bæredygtig transport og opbevaring”, udtaler Henrik Jagd Nielsen, Adm. Direktør i JN spedition. ”Vi har netop udvidet vores eksisterende frysehus i Køge med et co2 venligt køle/fryseanlæg, og kan nu opbevare 26.000 paller i vores to frysehuse i Køge og Herning”, fortsætter han.

Det har altid været en fornøjelse at se, hvordan vores medarbejdere hver eneste dag sørger for, at kunderne får en god service og leverer stærke transportløsninger, og jeg er stolt af at kunne sige, at vi og vores team har stor fokus på klimaet i alt, hvad vi gør. Vi er derfor også glade for vores samarbejde med TIP, der kan levere det nyeste og bedste udstyr og samtidig har værksteder i hele Skandinavien, der imødekommer vores behov” afslutter han.

Lasse Holdgaard Pedersen, Key Account Manager i TIP er ligeledes glad for det gode samarbejde: ”JN Spedition har været i stor fremgang de sidste mange år, og vi er rigtig glade for at kunne bidrage til den fortsatte positive udvikling og vækst”.

2020/11/02

Del denne nyhedsartikel

TIP Updates

Receive important TIP updates!

Fill in the field below with your email to receive latest information from TIP in the future

Ved at indsende denne formular, godkender jeg, at TIP vil behandle min information i forhold TIP's fortrolighedspolitik.

Lignende nyheder

"TIP wins large deal for the delivery of 1009 units to DHL Freight ..."

TIP Nordic is pleased to announce the agreement of the delivery of 1009 units to DHL Freight Nordic. The ...

2022/01/26

"TIP celebrates 50 years of partnership with Krone"

The year 2021 marks the 50th anniversary of the successful collaboration between Krone and Tip Trailer Se...

2021/11/25

"TIP leverer 16 varebiler til SFT Logistics A/S"

TIP har indgået nyt samarbejde med SFT Logistics A/S og har i den forbindelse leveret de første af 16 n...

2021/10/20