Udfyld en værdi
Tilbage

TIP leverer 22 køletrailere til JN Spedition

TIP leverer 22 nye Schmitz køletrailere til JN Spedition, der er en af Danmarks førende speditionsvirksomheder indenfor temperaturkontrolleret transport og opbevaring af fødevarer. Køletrailerne er med de nyeste energieffektive kølemaskiner fra Thermoking, der sikrer en mere miljøvenlig transport, hvilket er vigtigt for JN Spedition, der har stor fokus på grøn omstilling.

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og der har i flere år været et stigende ønske for bæredygtig transport og opbevaring”, udtaler Henrik Jagd Nielsen, Adm. Direktør i JN spedition. ”Vi har netop udvidet vores eksisterende frysehus i Køge med et co2 venligt køle/fryseanlæg, og kan nu opbevare 26.000 paller i vores to frysehuse i Køge og Herning”, fortsætter han.

Det har altid været en fornøjelse at se, hvordan vores medarbejdere hver eneste dag sørger for, at kunderne får en god service og leverer stærke transportløsninger, og jeg er stolt af at kunne sige, at vi og vores team har stor fokus på klimaet i alt, hvad vi gør. Vi er derfor også glade for vores samarbejde med TIP, der kan levere det nyeste og bedste udstyr og samtidig har værksteder i hele Skandinavien, der imødekommer vores behov” afslutter han.

Lasse Holdgaard Pedersen, Key Account Manager i TIP er ligeledes glad for det gode samarbejde: ”JN Spedition har været i stor fremgang de sidste mange år, og vi er rigtig glade for at kunne bidrage til den fortsatte positive udvikling og vækst”.

2020/11/02

Del denne nyhedsartikel

Ved at indsende denne formular, godkender jeg, at TIP vil behandle min information i forhold TIP's fortrolighedspolitik.

Lignende nyheder

"TIP overtager Transportkjøling Midt-Norge AS i Trondheim pr. 1. s..."

TIP overtager Transportkjøling Midt-Norge AS i Trondheim pr. 1. september 2021

2021/08/31

"Telematics for greater trailer fleet sustainability "

Using telematics on your trailer fleet can help reduce its carbon footprint and enhance sustainability wh...

2021/08/23

"TIP Leverer 75 Mega Trailere til DSV Road Holding A/S"

TIP Trailer har i maj og juni leveret 75 Mega sættevogne til DSV Road Holding A/S.Leveringen består a...

2021/07/09