Udfyld en værdi
Tilbage

TIP leverer 75 nye trailere til FREJA

TIP leverer 75 nye Schmitz Cargobull gardintrailere med Schmitz Cargobull Telematik til Freja. Af de 75 nye enheder skal 50 af dem leveres til Freja i Polen.

Polen er et vigtigt ekspansionsområde for FREJA A/S og netop derfor er der lagt store investeringer her i 2020. De aktuelle investeringer består i et nyt logistikcenter i Szczecin i Polen på en 75.000 m2 stor grund, samt en udvidelse af egen lastbilflåde med op til 125 trækkere.

"Det nye logistikcenter åbnede 01. juli, og består af moderne højlager med kapacitet på ca 20000 paller, plukke og pakke områder samt 2500 m2 cross dock faciliteter, alt sammen understøttet af vore moderne WMS og TMS systemer. Endvidere er der for at sikre vore chauffører de mest optimale forhold i branchen etableret moderne velfærdsrum til chaufførerne, fælles opholdsstue m.v.", fortæller bestyrelsesformand for det Polske selskab Torben Mortensen.

Ifølge Morten Hakmann, Salgsdirektør for Danmark og Norge hos TIP er det lange samarbejde mellem FREJA og TIP baseret på gensidig forståelse og tillid. "Vi har længe haft et nordisk samarbejde både indenfor leasing, men også på vores værksteder. At samarbejdet nu er udvidet med Polen, er vi naturligvis utroligt glade for," siger Morten Hakmann.

Om valget af TIP siger Jørgen J. Hansen, bestyrelsesformand og grundlægger af FREJA: "FREJA og TIP har gennem nu efterhånden mange år haft et godt samarbejde i Norden, og efter vores etablering og udvidelse i Polen, er behovet for at have materiel på polske plader vokset markant. Den løsning kunne TIP tilbyde, så nu starter vi foreløbig op med 50 nye moderne trailere til Polen. De resterende 25 trailere er til vores UK trafik, hvor vi har set et øget behov for specielt sikrede trailere for at forhindre tyveri og ikke mindst migranters forsøg på at få et gratis lift".

2020/08/25

Del denne nyhedsartikel

TIP Updates

Receive important TIP updates!

Fill in the field below with your email to receive latest information from TIP in the future

Ved at indsende denne formular, godkender jeg, at TIP vil behandle min information i forhold TIP's fortrolighedspolitik.

Lignende nyheder

"FleetRadar™ is updated to provide users with their invoice infor..."

FleetRadar™, TIP’s ‘one-stop’ portal for accessing information on TIP hired or maintained fleet, ...

2022/04/20

"Managing your trailer performance through relevant maintenance sol..."

Irrespective of whether you operate a large or a small fleet of trailers, maintaining the roadworthiness ...

2022/04/07

"Benefit from TIP’s international network"

Whenever, wherever, we've got you!

2022/02/22