Udfyld en værdi
Tilbage

TIP og NTG i nyt spændende samarbejde - Støtter Gadens Børn med special trailer

TIP Trailer Services har i en periode støttet Gadens Børn (NGO) og dette arbejde er nu blevet til en speciel designet trailer, der skal skabe øget opmærksomhed omkring Gadens Børn.

Gadens Børn
Gadens Børn arbejder med udsatte gadebørn i Kolkata, Indien. Det startede med en rejse til Indien i 2012, hvor Gadens Børns grundlægger Pia Lindell Qwist, for første gang oplevede de forfærdelige forhold børnene er udsat for. Det var her at missionen for Gadens Børn blev skabt:

• At give ikke-registrerede børn i socialt belastede områder i Kolkata muligheden for at bryde deres sociale arv igennem uddannelse og omsorg

• At tilbyde et alternativ til gaden i form af et permanent hjem med adgang til omsorg, daglige måltider og sundhedspleje.

På bare 7 år er det blevet til 3 skoler med 470 børn, en sundhedsklinik, en spædbarnsklinik og opsøgende arbejde. Områder som skole, mad, sundhedspleje, medicin tøj og meget mere er der, hvor Gadens Børn gør en forskel.

TIP laver speciel designet trailer til støtte for Gadens Børn
"Hos TIP Trailer Services var vi efter vores første møde med Pia Lindell Qwist ikke i tvivl om, at vi på en eller anden måde ville støtte op om denne fantastiske organisation", siger Christian Petersen, Vice President TIP Nordic og fortsætter: "Det blev til en speciel designet trailer, hvor vi TIP stod for omkostningerne af designet og NTG Nordic støttede Gadens Børn med et beløb, der giver 15 børn adgang til skole, måltider og sundhedspleje i et år. Herudover får vi sammen skabt synlighed omkring Gadens Børn på vejene", slutter Christian Petersen.

Om projektet siger Michael Larsen, CEO NTG Nordic: "Gadens Børns vision om at arbejde
for en verden, hvor alle børn har lige mulighed for at opleve en sund og tryg barndom, er
en vision vi hos NTG Nordic gerne vil støtte op om. Derfor var vi ikke i tvivl om, at vi ville
deltage i dette projekt".

2019/08/15

Del denne nyhedsartikel

Ved at indsende denne formular, godkender jeg, at TIP vil behandle min information i forhold TIP's fortrolighedspolitik.

Lignende nyheder

"TIP overtager Transportkjøling Midt-Norge AS i Trondheim pr. 1. s..."

TIP overtager Transportkjøling Midt-Norge AS i Trondheim pr. 1. september 2021

2021/08/31

"Telematics for greater trailer fleet sustainability "

Using telematics on your trailer fleet can help reduce its carbon footprint and enhance sustainability wh...

2021/08/23

"TIP Leverer 75 Mega Trailere til DSV Road Holding A/S"

TIP Trailer har i maj og juni leveret 75 Mega sættevogne til DSV Road Holding A/S.Leveringen består a...

2021/07/09