Udfyld en værdi
Tilbage

TIP tilbyder nu også leasing af slamsugere

I slutningen af 2017 lancerede TIP leasing og udlejning af tanktrailere på det nordiske marked. Udvidelsen af forretningen underbyggede på det tidspunkt TIPs tidligere investeringer i tanktrailer markedet med bl.a overtagelsen af Nordic Tank eftermarkedsafdeling i Finland.

Hvor tanktrailer markedet var et nyere forretningsområde for den nordiske region, så var det ikke nyt for TIP, der har mange års succes på dette marked i store dele af Europa. "Vi har et dedikeret team til udlejning og vedligeholdelse af tanktrailere, da dette udstyr er mere komplekst med mange forskellige krav", siger Christian Hatting Petersen, Vice President, TIP Nordic og fortsætter: "Vi har en af de største og mest forskelligartede flåder af tanktrailere i Europa. Udover leasing, udlejning, service og vedligehold tilbyder vi også Sale & leaseback, hvor vi køber kundens nuværende flåde af tank trailere, for derefter at lease dem tilbage til kunden. Alt sammen skræddersyet efter kundens behov".

Slamsugere klar til udlejning og leasing

TIP har nu også tilføjet slamsugere til deres produktportefølje. "Vi har længe været interesseret i at komme ind på slamsuger markedet, idet vi ser det som et yderst interessant område, der komplimenterer vores nuværende udbud af tanktrailere", siger "Peter Lundsbjerg, Salgschef Tankers, TIP Nordic. På nuværende tidspunkt har TIP slamsugere fra Capelotto og Hvidtved Larsen A/S klar til udlejning i Danmark, Sverige og Norge.
"Traditionelt set har kunderne på dette marked selv finansieret deres udstyr, men nu får de muligheden for at lease disse på operationel leasing inkl. service. Vi tilbyder alt fra 1 års korttidsleje til langtidsaftaler op til 8 – 10 år alt efter hvad der passer ind i kundens forretningsmodel", siger Peter Lundsbjerg, Salgschef Tankers, TIP Nordic. "En af de største fordele for kunderne er, at de via operationel leasing kender deres faste omkostninger på flåden og dermed kan budgettere med disse".

Renovering af tanktrailere

TIP tilbyder også renovering af tank trailere. Her ombygger TIP med succes ældre tank trailere, hvor det eksempelvis er hele chassis'et, aksler, calibre, bremser mm. der renoveres. Dette forlænger levetiden på den enkelte trailer betydeligt og giver i sidste ende en økonomisk gevinst for den enkelte kunde.

Nuværende tank kunder

I dag har TIP Nordic en fornuftig pipeline på tanktrailere. Nogle af de største kunder er blandt andet, IAT, Samat, RL-TRANS og GS Bulk. Spørger man Mikael Blomquist, MD RL-TRANS om årsagen til valget af TIP er svaret: "Vi har nu været partnere med TIP igennem en periode og sætter stor pris på TIPs løsninger og ikke mindst det faktum at TIP har et bredt netværk og dermed opererer i de samme områder som os. Det er et samarbejde, som vi helt sikkert vil udbygge yderligere over de kommende år".

2021/02/11

Del denne nyhedsartikel

TIP Updates

Receive important TIP updates!

Fill in the field below with your email to receive latest information from TIP in the future

Ved at indsende denne formular, godkender jeg, at TIP vil behandle min information i forhold TIP's fortrolighedspolitik.

Lignende nyheder

"FleetRadar™ is updated to provide users with their invoice infor..."

FleetRadar™, TIP’s ‘one-stop’ portal for accessing information on TIP hired or maintained fleet, ...

2022/04/20

"Managing your trailer performance through relevant maintenance sol..."

Irrespective of whether you operate a large or a small fleet of trailers, maintaining the roadworthiness ...

2022/04/07

"Benefit from TIP’s international network"

Whenever, wherever, we've got you!

2022/02/22