Udfyld en værdi
Tilbage

TIP tilbyder nu også leasing af lastbiler

TIP tilbyder nu også leasing og udlejning af lastbiler i Danmark, Sverige og Norge.

Med overtagelsen af PEMA i Danmark og Sverige i 2020 fulgte en større flåde af lastbiler med, idet PEMA igennem længere tid også havde lastbiler i deres produktportefølje. "Derfor har det været et naturligt skridt for os i TIP at bygge videre på dette", siger Christian Hatting Petersen, Vice President Nordic, TIP. Lastbiler komplimenterer vores nuværende udbud af trailere, tanktrailere og andet specialudstyr særdeles godt og hænger rigtig godt sammen med vores fremtidige vækststrategi. Herudover er det en klar fordel for mange af vores kunder, at de nu har mulighed for at have én leverandør af udstyr i stedet for flere".

TIP har samarbejdsaftaler med de fleste store lastbilsproducenter og kan derfor tilbyde et bredt produktudvalg, herunder også lastvognsopbygninger. De tilbyder alt fra korttidsleje til længere leasingaftaler alt efter, hvad der passer ind i kundens forretningsmodel. En af de største fordele for kunderne er, at de via operationel leasing kender deres faste omkostninger på flåden og dermed kan budgettere med disse.

H. Daugaard Customized Logistics - ser en klar fordel i én leverandør
En af de kunder der allerede i dag leaser både lastbiler og trailere hos TIP er H. Daugaard Customized Logistics. Spørger man Palle Albertsen, Fleet manager hos H. Daugaard Customized Logistics om valget af netop TIP som leverandør af både lastbiler og trailere er svaret: "Vores virksomhed opererer i en branche, hvor det ofte går stærkt, og derfor kan der være behov for hurtige justeringer af vores flåde. Her er TIP den helt rigtige samarbejdspartner for os, idet de netop hjælper os med at sikre en moderne og fleksibel flåde på både lastbiler og trailere.
TIP tilbyder nu også leasing af lastbiler

2021/05/10

Del denne nyhedsartikel

TIP Updates

Receive important TIP updates!

Fill in the field below with your email to receive latest information from TIP in the future

Ved at indsende denne formular, godkender jeg, at TIP vil behandle min information i forhold TIP's fortrolighedspolitik.

Lignende nyheder

"FleetRadar™ is updated to provide users with their invoice infor..."

FleetRadar™, TIP’s ‘one-stop’ portal for accessing information on TIP hired or maintained fleet, ...

2022/04/20

"Managing your trailer performance through relevant maintenance sol..."

Irrespective of whether you operate a large or a small fleet of trailers, maintaining the roadworthiness ...

2022/04/07

"Benefit from TIP’s international network"

Whenever, wherever, we've got you!

2022/02/22