Udfyld en værdi
Tilbage

TIP vil give kunder “Insight” med en ny række telematik tjenester

Telematik har længe været en del af transportbranchen, og er afgørende for at holde styr på trailere og andre aktiver, herunder sikkerhed og sikring af gods. Den konstante udvikling i telematik og overvågning samt nye teknologier har medvirket til at skabe større forventninger fra kunderne.

TIP Insight går derfor skridtet videre med brugen af ​​telematik og dette ved at indsamle betydningsfuld data om det enkelte udstyrs ydelse. Dette naturligvis med henblik på, at øge driftseffektiviteten for kunderne. Med andre ord gør TIP Insight det muligt for transport- og logistik virksomheder, at drage fordel af tjenester, der ikke kun viser simpel telematik som lokation etc., men også viser trailerens ”helbred”, såsom status på bremser, dæktryk, temperatur overvågning og meget mere.

Skridtet mod en yderligere digitalisering af flåder giver TIP og deres kunder mulighed for at få bedre indsigt i aktiviteten og ”helbredet” på deres aktiver, hvilket betyder et mere effektivt, sikkert og mere transperant økosystem for transport.

For at støtte op om den digitale udvikling har TIP oprettet en specifik forretningsenhed - TIP Insight, der vil gøre det nemmere for kunder at skifte fra traditionel telematik til den mere avancerede brug af telematik, idet man yder support til kunderne igennem hele processen.

”At forbinde vores og vores kunders flåde med telematik samt online tjenester, giver os mulighed for at implementere en platform, der er tilpasset de fleste typer af transport udstyr og mærker.  Platformen vil give os og vores kunder nye forbedrede flåde data og analyser, der yderligere vil forbedre vores tilbud til markedet ”- Bob Fast, administrerende direktør for TIP Trailer Services.

Platformen, “FleetConnected”, giver kunderne et intuitivt og brugervenligt set-up, med real-time visning af deres aktiver samt et analyseværktøj og hjælper derfor generelt med at optimere flådestyringen effektivt.
Funktionerne på platformen spænder fra simpel ”Track & Trace” med mulighed for geo-fencing til real-time præstationsrelaterede advarsler vedrørende alt fra bremsesystemets ydelse, åbning af bagdøre, til dæktryk og temperaturen på kølemaskinen.
Disse funktioner, som også inkluderer et rapporteringsværktøj, der kan tilpasses efter behov, hjælper med at sikre, at de enkelte aktiver opererer effektivt og sikkert.

TIP Insight er udviklet for at gøre flåder mere konkurrencedygtige ved at give brugerne real-time synlighed, avanceret viden og databaseret evaluering for at skabe smartere beslutninger i forbindelse med flådestyringen.

2020/06/30

Del denne nyhedsartikel

Ved at indsende denne formular, godkender jeg, at TIP vil behandle min information i forhold TIP's fortrolighedspolitik.

Lignende nyheder

"TIP overtager Transportkjøling Midt-Norge AS i Trondheim pr. 1. s..."

TIP overtager Transportkjøling Midt-Norge AS i Trondheim pr. 1. september 2021

2021/08/31

"Telematics for greater trailer fleet sustainability "

Using telematics on your trailer fleet can help reduce its carbon footprint and enhance sustainability wh...

2021/08/23

"TIP Leverer 75 Mega Trailere til DSV Road Holding A/S"

TIP Trailer har i maj og juni leveret 75 Mega sættevogne til DSV Road Holding A/S.Leveringen består a...

2021/07/09