Udfyld en værdi
 • Netherlands
  • Dutch
  • English
 • United Kingdom
  • English

Leasing

“Vi kan hjælpe med at få din virksomhed til at vækste.“

TIP tilbyder mange forskellige leasing løsninger med fleksible finansieringsmuligheder, der vil give dig utallige fordele. Ejer du i øjeblikket din egen trailerflåde har vi fordelagtige Sale & Leaseback muligheder. Med en meget stor flåde af trailere, tank trailere og special udstyr som Moving floors, er vi et af Europas og Nord Amerikas største leasing selskaber af transport udstyr.

 • Få et tilbud inden 24 timer
 • Skræddersyede løsninger der er tilpasset dine behov
 • Stor flåde - uendelige muligheder

Operationel leasing

Med operationel leasing har du mulighed for at frigøre kapital. Operationel leasing er særlig effektiv til udstyr af høj værdi, såsom lastbiler og trailere eller special udstyr, som du har brug for til at understøtte en bestemt kontrakt. Leasingpriser er baseret på udstyrets værdi i den periode, du ønsker at benytte det.

Sale & Lease back

Sale & lease back er en leasing løsning, hvor du sælger dit udstyr til os og leaser det med det samme igen. Dette er fordelagtigt, hvis har brug for udstyret men ønsker at frigive kapital, der istedet kan bruges på at vækste din kerneforretning.

Flådestyring

TIP Flådestyring tilbyder en unik og omfattende undersøgelse, der hjælper med at identificere optimeringsmuligheder i forbindelse med administrationen af din flåde.

Udlejning

Uanset om du har brug for ekstra trailere med kort varsel eller ønsker noget andet udstyr, kan vi tilbyde dig en fleksibel løsning til meget konkurrencedygtige priser.

Service og Vedligehold

TIP tilbyder en bred vifte af services, der kan optimere udnyttelsen af din flåde og reducere driftsomkostningerne, og dermed gøre driften mere fleksibel og rentabel. Vi tilbyder service og vedligehold til alle typer af trailere, hvad enten det er nyt eller brugt.
Vælg en fuld service kontrakt eller en reparationsaftale – der er dit behov, der definerer det endelige produkt. Vi kan håndtere alt fra syn til dækservice.

Flådestyring

TIP Flåderstyring tilbyder en unik og omfattende undersøgelse, der hjælper med at identificere optimeringsmuligheder i forbindelse med administrationen af din flåde.

Roadside Assistance

TIP tilbyder en udvidet breakdown service 24/7, 365 dage om året i både Europa og Nordamerika. Vi har mulighed for at yde support på 18 sprog, og har dedikeret og teknisk uddannet personale, der får dine chauffører tilbage på vejen hurtigst muligt.

Seks grunde til at vælge at lease hos TIP

1. Boost produktiviteten med større fleksibilitet

Hos TIP har du adgang til det nyeste udstyr - det sikrer dig høj effektivitet og mindre nedetid. Uanset om du har brug for en køletrailer, gardintrailer eller Moving Floor trailer, vil vi være i stand til at hjælpe dig, da vores trailerflåde er en af de største i Europa. Du har dermed altid hurtig adgang til trailere, som du har brug for.

2. En risikofri transport

Undgå risiko ved forældelse af udstyr samt at skulle sælge de brugte trailere. Med vores Damage protection er dit lejeudstyr beskyttet mod ekstraomkostninger som følge af skade, brand og endda tab af udstyr. På den måde kan du fokusere på driften og ikke bekymre dig om “hvad nu hvis” spørgsmål. Med en trailer fra TIP, ved du, at du har den bedste trailer, den bedste service og den bedste dækning i tilfælde af et nedbrud.

3. Dedikeret kundeservice

Med kundeserviceteams i verdensklasse over hele Europa og Nordamerika kan du være sikker på, at vi vedligeholder alle vores udlejningstrailere efter de højeste standarder, hvilket sikrer driftseffektivitet i hele vores flåde.

4. Et stort netværk

Vi har aktiviteter i 17 lande i Europa og Canada og et netværk på over 6.000 underleverandører. Du er garanteret bekvemmelighed og fleksibilitet, uanset hvor du har brug for os.

5. Spar kapital

Kapital er vigtig – brug den i stedet på at vækste din kerneforretning.

6. Reduktion af vedligeholdelses omkostninger

Med vores brede udvalg af produkter og serviceydelser lige fra vejhjælp 24/7 til leasing af special udstyr og skræddersyede vedligeholdelsesprogrammer, kan vi tilbyde dig løsninger, der matcher netop dit behov, så du kan fokusere på din kerneforretning

 

Hvad er leasing?

Hvis du ønsker at leje en trailer, tank trailer eller anden type udstyr i mere end 12 måneder vil det betegnes som leasing. Hvis du ønsker at leje for en kortere periode end 12 måneder, se venligst vores udlejnings løsninger.

I hvilke lande tilbyder i service?

Besøg vores kort for at finde den TIP lokation, der er nærmest dig.

Hvilke typer udstyr har I i jeres flåde?

Vi har en udvidet trailer flåde af trailere, tankers og andet udstyr. Det meste information kan findes på vores udstyrs side. Kontakt os hvis du fortsat ønsker mere information og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Kan alle typer af udstyr på jeres hjemmeside leases i mit land?

J,a alle enheder der præsenteret under udstyr kan leases.

Hvad er Leasing betingelserne?

VI har standard vilkår og betingelser som en interegreret del af vores kontrakter og tilføjet i alle nye kontrakter. Vi kan også sende dem på forespørgsel.

Kan I sende en oversigt med de services, der er inkluderet i en Leasing aftale?

Ved leasingaftaler, der er længere end 12 måneder kan du vælge imellem adskillige services. Vælger du fuld service inkluderer dette: service, dæk udskiftning, aksel og bremse udskiftning, udskiftning af køleenheder samt andre dele og også roadside assistance. Detaljerne for alle elementerne i vores service og vedligehold kan findes i vores standard vilkår og betingelser, som er en integreret del af voers kontrakter og tilføjet i alle nye kontrakter. Hvis ønsket kan de også fremsendes.

Kan I sende os yderligere information om specifikt udstyr?

Langt det meste information kan I finde på vores Udstyrs side. Giv os besked, hvis I ønsker yderliger information og vi vil vende tilabge hurtigst muligt.

Hvor langt tid tager det at formalisere en leasing kontrakt?

Hvis du endnu ikke har en konto i vores system kræver det kun et par enkelte trin for at færdiggøre din profil. Start processen ved at indsende din forespørgsel.

Gardintrailer

En gardintrailer er den mest almindelige type af trailere. "Den har skydesider d.v.s. siden kan åbnes helt ved læsning" (gardiner) og er velegnet til næsten al transport.

Bokstrailer

En Bokstrailer er en af de mest almindelige trailere inden for vejtransportindustrien. Det er en sikker løsning til transport af værdifuld eller følsomt gods.

Chassis

Et chassis er en trailerramme, der kan bære containere.

Køletrailer

En køletrailer er en isoleret trailer, som er udstyret med en temperaturstyringsenhed. Køletrailer med enten Carrier eller Thermo King kølemaskine.

Tanktrailer

En trailer, som kan transportere væsker eller pulver.

Veksellad

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet. TIP tilbyder et bredt udvalg af veksellad, fra glidende gardiner til kølebokse.

Moving floor

Moving floor trailer anvendes ofte ved transport af affald, korn, træ, glas, papir, tørv og pallevarer, da den er let af læsse og aflæsse.