Udfyld en værdi

Trailer Leasing

“Vi kan hjælpe med at få din virksomhed til at vækste.“

TIP tilbyder mange forskellige leasing løsninger med fleksible finansieringsmuligheder, der vil give dig utallige fordele, og skabe værdi for din forretning. Ejer du i øjeblikket din egen trailerflåde har vi fordelagtige Sale & Leaseback muligheder.

Uanset hvillen sættevogn eller lastbil trailer du mangler, kan du finde den hos TIP. Med en meget stor flåde af semi trailere, tank trailere og special udstyr (som Walking floor trailer), er vi et af Europas og Nord Amerikas største leasing selskaber af transport udstyr.

Udfyld en værdi
Udfyld en værdi
Udfyld en værdi
Udfyld en værdi
Udfyld en værdi
Udfyld en gyldig emailadresse
Udfyld et gyldigt telefonnmmer med maksimalt 13 tal
Udfyld en værdi
  • Få et tilbud inden 24 timer
  • Skræddersyede løsninger der er tilpasset dine behov
  • Stor flåde - uendelige muligheder

Operationel leasing

Med operationel leasing har du mulighed for at frigøre kapital. Operationel leasing er særlig effektiv til udstyr af høj værdi, såsom lastbiler og trailere eller special udstyr, som du har brug for til at understøtte en bestemt kontrakt. Leasingpriser er baseret på udstyrets værdi i den periode, du ønsker at benytte det.

Sale & Lease back

Sale & lease back er en leasing løsning, hvor du sælger dit udstyr til os og leaser det med det samme igen. Dette er fordelagtigt, hvis har brug for udstyret men ønsker at frigive kapital, der istedet kan bruges på at vækste din kerneforretning.

Flådestyring

TIP Flådestyring tilbyder en unik og omfattende undersøgelse, der hjælper med at identificere optimeringsmuligheder i forbindelse med administrationen af din flåde.

Udlejning

Uanset om du har brug for ekstra trailere med kort varsel eller ønsker noget andet udstyr, kan vi tilbyde dig en fleksibel løsning til meget konkurrencedygtige priser.

Service og Vedligehold

TIP tilbyder en bred vifte af services, der kan optimere udnyttelsen af din flåde og reducere driftsomkostningerne, og dermed gøre driften mere fleksibel og rentabel. Vi tilbyder service og vedligehold til alle typer af trailere, hvad enten det er nyt eller brugt.
Vælg en fuld service kontrakt eller en reparationsaftale – der er dit behov, der definerer det endelige produkt. Vi kan håndtere alt fra syn til dækservice.

Flådestyring

TIP Flåderstyring tilbyder en unik og omfattende undersøgelse, der hjælper med at identificere optimeringsmuligheder i forbindelse med administrationen af din flåde.

Roadside Assistance

TIP tilbyder en udvidet breakdown service 24/7, 365 dage om året i både Europa og Nordamerika. Vi har mulighed for at yde support på 18 sprog, og har dedikeret og teknisk uddannet personale, der får dine chauffører tilbage på vejen hurtigst muligt.

Seks grunde til at vælge at lease hos TIP

1. Boost produktiviteten med større fleksibilitet

Hos TIP har du adgang til det nyeste udstyr - det sikrer dig høj effektivitet og mindre nedetid. Uanset om du har brug for en køletrailer, gardintrailer eller Moving Floor trailer, vil vi være i stand til at hjælpe dig, da vores trailerflåde er en af de største i Europa. Du har dermed altid hurtig adgang til trailere, som du har brug for.

2. En risikofri transport

Undgå risiko ved forældelse af udstyr samt at skulle sælge de brugte trailere. Med vores Damage protection er dit lejeudstyr beskyttet mod ekstraomkostninger som følge af skade, brand og endda tab af udstyr. På den måde kan du fokusere på driften og ikke bekymre dig om “hvad nu hvis” spørgsmål. Med en trailer fra TIP, ved du, at du har den bedste trailer, den bedste service og den bedste dækning i tilfælde af et nedbrud.

3. Dedikeret kundeservice

Med kundeserviceteams i verdensklasse over hele Europa og Nordamerika kan du være sikker på, at vi vedligeholder alle vores udlejningstrailere efter de højeste standarder, hvilket sikrer driftseffektivitet i hele vores flåde.

4. Et stort netværk

Vi har aktiviteter i 17 lande i Europa og Canada og et netværk på over 6.000 underleverandører. Du er garanteret bekvemmelighed og fleksibilitet, uanset hvor du har brug for os.

5. Spar kapital

Kapital er vigtig – brug den i stedet på at vækste din kerneforretning.

6. Reduktion af vedligeholdelses omkostninger

Med vores brede udvalg af produkter og serviceydelser lige fra vejhjælp 24/7 til leasing af special udstyr og skræddersyede vedligeholdelsesprogrammer, kan vi tilbyde dig løsninger, der matcher netop dit behov, så du kan fokusere på din kerneforretning

 

Hvad er leasing?

Hvis du ønsker at leje en trailer, tank trailer eller anden type udstyr i mere end 12 måneder vil det betegnes som leasing. Hvis du ønsker at leje for en kortere periode end 12 måneder, se venligst vores udlejnings løsninger.

I hvilke lande tilbyder i service?

Besøg vores kort for at finde den TIP lokation, der er nærmest dig.

Hvilke typer udstyr har I i jeres flåde?

Vi har en udvidet trailer flåde af trailere, tankers og andet udstyr. Det meste information kan findes på vores udstyrs side. Kontakt os hvis du fortsat ønsker mere information og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Kan alle typer af udstyr på jeres hjemmeside leases i mit land?

J,a alle enheder der præsenteret under udstyr kan leases.

Hvad er Leasing betingelserne?

VI har standard vilkår og betingelser som en interegreret del af vores kontrakter og tilføjet i alle nye kontrakter. Vi kan også sende dem på forespørgsel.

Kan I sende en oversigt med de services, der er inkluderet i en Leasing aftale?

Ved leasingaftaler, der er længere end 12 måneder kan du vælge imellem adskillige services. Vælger du fuld service inkluderer dette: service, dæk udskiftning, aksel og bremse udskiftning, udskiftning af køleenheder samt andre dele og også roadside assistance. Detaljerne for alle elementerne i vores service og vedligehold kan findes i vores standard vilkår og betingelser, som er en integreret del af voers kontrakter og tilføjet i alle nye kontrakter. Hvis ønsket kan de også fremsendes.

Kan I sende os yderligere information om specifikt udstyr?

Langt det meste information kan I finde på vores Udstyrs side. Giv os besked, hvis I ønsker yderliger information og vi vil vende tilabge hurtigst muligt.

Hvor langt tid tager det at formalisere en leasing kontrakt?

Hvis du endnu ikke har en konto i vores system kræver det kun et par enkelte trin for at færdiggøre din profil. Start processen ved at indsende din forespørgsel.

Lastbil

Du kan nu lease og leje nye og brugte lastbiler hos TIP! Vi har samarbejdsaftaler med de fleste store lastbilproducenter og har derfor et bredt produktudvalg. Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Gardintrailer

En gardintrailer er den mest almindelige type af trailere. Den har skydesider, hvilket betyder at siderne (gardinerne) kan åbnes helt op ved af- og pålæsning, og den er derfor velegnet til næsten al transport.

Køletrailer

En køletrailer er en isoleret bokstrailer, som er udstyret med en kølemaskine som kan både varme og køle/fryse med op til +25 og ned til -25 grader

Tank trailer

En tank trailer er en sættevogn (semi trailer), der kan transportere væsker eller pulver.

Bulk tank trailer

Vores tank trailere af aluminium anvendes til at transportere blandt andet tør bulkprodukter (cement) samt pulvergranuleret og genanvendt materiale.

Kemi tank trailer

Vores tank trailere af rustfri stål anvendes til at transportere blandt andet fødevarer og kemikalier.

Walking floor trailer

Moving floor trailer anvendes ofte ved transport af affald, korn, træ(- flis), glas, papir, tørv og pallevarer, da den er let at læsse og aflæsse, dette også hvor aflæsningspladsen er minimal.

Container Chassis

Et Container chassis er en trailerramme, der kan bære og transportere containere.

Veksellad

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet. TIP tilbyder et bredt udvalg af veksellad, fra glidende gardiner til kølebokse.

Veksellad køl

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet.

Veksellad boks

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet.

Veksellad gardin

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet.