Udfyld en værdi
  • Netherlands
    • Dutch
    • English
  • United Kingdom
    • English
Tilbage

TIP i nyt samarbejde med GLS

TIP indgår nyt samarbejde med GLS og leverer 45 trailere. Bokstrailerne er 2 akslet og med rulleport, og de sidste trailere bliver leveret i januar.

GLS tilbyder pålidelige forsendelsesløsninger både nationalt og internationalt, og har de seneste år vækstet markant. Dette skyldes blandt andet den stigende internet handel, men ikke mindst også deres fleksible og kvalitetsbevidste forsendelsesløsninger, der har gjort dem til en af de førende pakkedistributører i Danmark.

Vi er utrolig glade for samarbejdet med GLS”, udtaler Lars Johanssen, Area Sales Manager hos TIP. ”GLS er en spændende virksomhed, der gennemgår en imponerende udvikling, og vi er naturligvis glade for, hvis vi kan bidrage positivt til denne”, fortsætter han.

Samarbejdet med TIP omfatter også brug af TIP’s værksteder og særligt TIP’s kvalitet samt gode service har været udslagsgivende for valget af TIP som ny samarbejdspartner. ” Vi forventer kvalitet og service af vores samarbejdspartnere, og TIP lever op til de høje krav, vi stiller til vores leverandører” udtaler Lene Lindholm Christensen, Team Lead Line Haul hos GLS.

2019/12/06

Del denne nyhedsartikel

      

"TIP vil give kunder “Insight” med en ny række telematik tjene..."

TIP Trailer Services lancerer nu deres nye serie af telematikbaserede digitale og “connected” produkt...

2020/06/30

"PEMA Danmark er blevet til TIP Danmark"

Den 1. december 2019 blev PEMA Danmark som bekendt overtaget af TIP Trailer Services.

2020/06/10

"TIP and PEMA join forces as PEMA is now part of the TIP Group"

TIP Trailer Services today announces it has completed the acquisition of PEMA GmbH, a commercial vehicle ...

2019/12/03