Karriere hos TIP Trailer Services

Mange muligheder, mange steder

Er du på udkig efter en ny udfordring?

TIP Trailer Services beskæftiger medarbejdere på mere end 70 lokationer i 16 europæiske lande.

Muligheder for teknikere

Hvis du ønsker at arbejde i et miljø, hvor holdånden er højt værdsat, hvor sikkerheden for personale er af største betydning, og hvor du opfordres til at dygtiggøre dig, så har vi mange muligheder i hele Europa.

Hos TIP Trailer Services investerer vi hele tiden i den nyeste it-teknologi, værktøj og uddannelse. Vores velholdte og veludstyrede værksteder og servicebiler sikrer, at du kan betjene vores kunder på bedste made.

Muligheder inden for kundeservice

Er du interesseret i at blive et værdifuldt medlem af vores kunderserviceteam og arbejde sammen med professionelle og energiske kolleger? Hvis du er kundeorienteret og ønsker at levere fremragende service, skabe omsætning og vækst, så har vi flere udfordrende stillinger til dig.

Salgsmuligheder

Ønsker du at arbejde for en europæisk trailer- og servicevirksomhed, med utallige internationale muligheder, og hvor strategisk vækst er kernen?

Vores dygtige medarbejdere kommer fra forskellige baggrunde. Vi tilbyder ikke bare et rutinemæssigt job, men en langsigtet professionel karriere.

Finansiering, risiko, marketing, juridisk, IT og HR

Vi har mange udfordrende funktioner til rådighed i hele Europa. Mange har rapporteringslinjer til vores hovedkvarter i Amsterdam, et multi-kulturelt centrum, hvor international korpsånd er i fokus.

Vi kan tilbyde dig faglig udvikling ved hjælp af udfordrende projekter. Vi investerer ligeledes i uddannelse så du konstant kan forbedre dine kompetencer.

Praktikmuligheder

Er du studerende, og kunne du tænke dig praktisk erfaring i et internationalt arbejdsmiljø? Leder du efter en udfordrende arbejdsplads, hvor du kan udfordre dig selv og komme ud af din comfortzone, og udvikle dig til en succesfuld medarbejder med professionel erfaring?

KONTAKT OS