Udfyld en værdi

Trailer Service og Reparation

"Med specialiserede og certificerede teknikere og veludstyrede værksteder i Europa og Nordamerika tilbyder TIP trailer reparation og trailer service i topklasse. "

Vi har vedligeholdt trailere i mere end 50 år, hvilket giver os omfattende ekspertise i at levere reparation og service i topklasse.

Reparation og service af sættevogn, lastbil trailer, semi trailer eller andet udstyr udføres af kvalificerede teknikere, og dette uanset om de udføres i et af TIP’s mange europæiske værksteder eller på stedet via TIP’s stadigt voksende flåde af servicevogne.

Udfyld en værdi
Udfyld en værdi
Udfyld en værdi
Udfyld en værdi
Udfyld en værdi
Udfyld en gyldig emailadresse
Udfyld et gyldigt telefonnmmer med maksimalt 13 tal
Udfyld en værdi
  • Book en tid online
  • Benyt vores afhentnings service
  • Vælg en fuld service kontrakt eller en reparationsaftale

Mange års erfaring

Vi har vedligeholdt trailere i mere end 50 år, og har derfor stor ekspertise i at levere service og vedligehold i topklasse. Service og reparationer udføres af kvalificerede teknikere, og dette uanset om de udføres i et af TIP’s mange europæiske værksteder eller på stedet via TIP’s stadigt voksende flåde af servicevogne.

I vores branche er det ikke når ting forløber glat, at den reelle service test skal stå sin prøve. Hvad sker der, hvis der opstår et problem? Vores evne til at reagere hurtigt i nødssituationer adskiller os fra vores konkurrenter. Vi er hurtige, organiserede og har en klar politik og procedure vi følger for at gøre ting rigtigt og sikre, at vores kunders transport fortsat kører sikkert.

Planlagt vedligeholdelse, kvalitetssikring og grundighed sikrer, at vores flåde fungerer effektivt.

Gennemskueligt og fleksibelt

TIP’s service løsninger giver dig maksimal fleksibilitet. Vi har faste priser på de fleste standard reparationer i forbindelse med syn, service, EBS/ABS-diagnostik, servicering af bremser, aksler, affjedring, elektriske komponenter, kølemaskiner eller lifte. Hvis det ønskes, kan faktureringen ske gennem faste månedlige fakturaer for at lette den administrative arbejdsbyrde og omkostninger. Vedligeholdelsespriser kan også aftales kontraktmæssigt, og kan tilpasses netop dit behov (på tværs af flere lokationer eller aftales på et volumen-/forbrugsgrundlag).

Trailer renovering

Har en trailer brug for renovering er det intet problem. TIPs certificerede mekanikere kan forlænge din gamle og slidte trailers levetid med en komplet renovering. Ønsker du mere information om hvordan? 

Fordele ved vores service og vedligeholdelse

• Kend dine omkostninger
• Prisstabilitet
• Lavere direkte og indirekte omkostninger
• Mindre tid brugt på fakturahåndtering og administration
• Øget driftstid og udnyttelse af trailere i din flåde
• Foruddefinerede KPI’er
• Korte ekspeditionstider og Europærisk netværk
• Kompetent team som kan opfylde dine krav til vedligeholdelse og reparationer
• Alle lovpligtige regler og krav til sikkerhed overholdes

Hvad er inkluderet i vores service og vedligeholdelse?
• Syn
• Periodisk kontrol af udstyr, eftersyn af bremser, aksler og generel karosseriarbejde baseret på producentens anbefalinger og det forventede årlige kilometertal
• Administration af indkaldelse til syn og service
• Vedligeholdelse af dæk
• Vejhjælp
• Skadeshåndtering
• Service af kølemaskine
• Service af lift

Leasing

TIP tilbyder mange forskellige leasing løsninger med fleksible finansieringsmuligheder, der vil give dig utallige fordele. Ejer du i øjeblikket din egen trailerflåde har vi fordelagtige Sale & Leaseback løsninger.

Udlejning

Uanset om du har brug for ekstra trailere med kort varsel eller ønsker noget andet udstyr, kan TIP tilbyde dig en fleksibel løsning til meget konkurrencedygtige priser.

Flådestyring

TIP Flådestyring tilbyder en unik og omfattende undersøgelse, der hjælper med at identificere optimeringsmuligheder i forbindelse med administrationen af din flåde.

Roadside Assistance

TIP tilbyder en udvidet breakdown service 24/7, 365 dage om året i både Europa og Nord Amerika. Vi har mulighed for at yde support på 18 sprog, og har dedikeret og teknisk uddannet personale, der kan få dine chauffører tilbage på vejen hurtigst muligt.

TIP har ISO 9001 certifikat

Kvalitetspolitik

TIP Trailer Services vil indfri kundernes forventninger til firmaets ydelser og leverancer i enhver henseende og derved skabe tillid til virksomhedens faglige og markedsmæssige formåen. Virksomheden ønsker at kunderne får det indtryk og den oplevelse, at deres synspunkter høres og at samarbejdet foregår ukompliceret og professionelt.

Dette betyder, at virksomheden forpligter sig til at:

  • At levere rette produkt til rette tid
  • At opfylde alle relevante kundekrav i forbindelse med arbejde på køleanlæg
  • At overholde alle relevante myndighedskrav i forbindelse med køleforretningen
  • At arbejde på at opnå en høj grad af tilfredshed hos kunder og andre interessenter
  • At ledelsen aktivt bidrager til at sikre den medarbejderuddannelse/-udvikling, som er nødvendig for at opfylde gældende politik og mål
  • At løbende forbedre kvalitetsledelsessystemets effektivitet

TIP Trailer Services har den lovpligtige ISO 9001-certificering, som er nødvendig for at udføre kølearbejde med over 2,5 kg kølemiddelfyldning

TIP Trailer Services har udviklet og implementeret et kvalitetsledelsessystem for at dokumentere virksomhedens forretningsrutiner, bedre tilfredsstille kundernes krav og forventninger og opfylde myndighedernes krav i Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 100 af 31. januar 2007   om ”Anvendelse af trykbærende udstyr” som ”Sagkyndig virksomhed”.

Vi har certificeret personale til udførelsen af opgaverne på køleanlæggene, hvilket ligeledes er et myndighedskrav.

Kvalitetsledelsessystemet for TIP Trailer Services opfylder kravene i standarden DS/EN ISO 9001:2015.

Hvilken type service og vedligehold tilbyder I?

Vi tilbyder en bred vifte af service, der kan optimer udnyttelsen af din flåde og reducere driftsomkostningerne, og dermed gøre driften mere flesibel og rentabel. Udover service og vedligehold tilbyder vi også skadesdækning.

Kan I reparere mine enheder på stedet?

Ja, Vi har en stor flåde af Servicebiler (MSU'er) som kan udføre service på stedet.

Jeg vil gerne booke en tid til reparation af min trailer.

Book venligst en tid hos et af vores mange værksteder.

Jeg har min egen flåde af trailere/trailer som skal serviceres. Kan jeg gøre det på TIPs værksteder?

Ja vi er specialiserede i at servicere og vedligeholde trailere og andet udstyr. Book venligst en tid hos et af vores mange værksteder.

Får jeg service meddelelser, hvis jeg leaser trailer jos TIP?

Ja du vil modtage service meddelelser, medmindre du ønsker selv at være ansvarlig for servicen.

Er det muligt at have Roadside assistance for min egen flåde?

Roadside Assistance er inkluderet i langt de fleste af vores Leje, Leasing og service kontrakter. Hvis du kun ønsker roadside assistance uden servicering af din flåde, er dtte også muligt. Kontakt os venligst for et tilpasset tilbud.

Hvor kan jeg finde TIP's værksteder?

Vi ejer mere end 80 værksteder rundt omkring i Europa. Du kan finde et værksted nær dig ved at benytte vores kort Lokation, eller du kan booke en tid for service hos et af vores værksteder.

Hvad er værkstedernes åbningstider?

Du finder vores værkstedsåbningstider ved at bruge vores kort Lokation

Hvad er inkluderet i en fuld service aftale?

Fuld Service inkluderer service, dæk udskiftning, aksel og bremse udskiftning, udskiftning af køleenheder samt andre dele, roadside assistance og reparation.

Hvilke dækfabrikanter bruger I?

Vores foretrukne leverandør er Goodyear. Udover dette har vi bred række af dæk fabrikanter.

Hvor langt tid tager det at servicere en trailer?

Vi stræber efter at have dit udstyr klar til afhentning efter 1 arbejdsdag.

Reparerer I lastbiler?

Ja, vi har uddannede mekanikere i hele regionen. Vil tilbyder reparation af lastbil i hele Norden, UK, Central Europa  såvel som Maasdijk, Breda, Tiel, Amsterdam i Benelux landene

Har I bremsetest?

Ja! Vi tilbyder denne service i alle værkstederne i UK, Benelux landende, Central Europa og på de fleste lokationer i Norden  (Aarhus, Taastrup, Hirtshals, Helsingborg, Oslo, Stavanger, Kerava, Hamina, Jyväskyla)

Udfører I svejsning af aliminium?

Ja!. Denne service tilbyder vi på alle TIP lokationer i Benelux, Central Europa samt alle værkstederne i Norden (undtagen Aarhus), og Simonswood branch in UK.

Har I vaskehaller?

Ja, de fleste af vores lokationer har vaskefaciliteter

Kan I udskifte dæk på mit udstyr?

ja, I UK og i Norden er vores dæk partner lokalisteret tæt på alle vores værksteder. I benelux har vi denne service i Waalhaven, Venlo og Botlek ; i Central Europa er det placeret i Halle and Rheda-Wiedenbrück

Jeg vil gerne have vedligeholdt mine dæk på mit ADR- udstyr. Er det muligt?

ja, I UK og i Norden er vores dæk partner lokalisteret tæt på alle vores værksteder. I benelux har vi denne service i Waalhaven, Venlo og Botlek ; i Central Europa er det placeret i Halle and Rheda-Wiedenbrück

Tilbyder i køleservice og vedligehold?

Ja, vores kølepartner er lokaliseret  tæt på alle vores lokationer i UK og Benelux. I norden tilbyder vi denne service på følgende lokationer:: Padborg, Taulov, Taastrup, Hirtshals, Helsingborg, Jönköping, Gothenburg, Gothenburg, Säve, Oslo, Vestby, Stavanger. Vi tilbyder ikke denne service i Central Europa.

Er tankvask en service I tilbyder?

Nej, denne service tilbyder vi ikke hos TIP. Vi har dog gode relationer til uafhængige rensestationer, som vi kan henvise dig til.

Lastbil

Du kan nu lease og leje nye og brugte lastbiler hos TIP! Vi har samarbejdsaftaler med de fleste store lastbilproducenter og har derfor et bredt produktudvalg. Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Gardintrailer

En gardintrailer er den mest almindelige type af trailere. Den har skydesider, hvilket betyder at siderne (gardinerne) kan åbnes helt op ved af- og pålæsning, og den er derfor velegnet til næsten al transport.

Køletrailer

En køletrailer er en isoleret bokstrailer, som er udstyret med en kølemaskine som kan både varme og køle/fryse med op til +25 og ned til -25 grader

Tank trailer

En tank trailer er en sættevogn (semi trailer), der kan transportere væsker eller pulver.

Bulk tank trailer

Vores tank trailere af aluminium anvendes til at transportere blandt andet tør bulkprodukter (cement) samt pulvergranuleret og genanvendt materiale.

Kemi tank trailer

Vores tank trailere af rustfri stål anvendes til at transportere blandt andet fødevarer og kemikalier.

Walking floor trailer

Moving floor trailer anvendes ofte ved transport af affald, korn, træ(- flis), glas, papir, tørv og pallevarer, da den er let at læsse og aflæsse, dette også hvor aflæsningspladsen er minimal.

Container Chassis

Et Container chassis er en trailerramme, der kan bære og transportere containere.

Veksellad

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet. TIP tilbyder et bredt udvalg af veksellad, fra glidende gardiner til kølebokse.

Veksellad køl

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet.

Veksellad boks

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet.

Veksellad gardin

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet.