Udfyld en værdi
 • Netherlands
  • Dutch
  • English
 • United Kingdom
  • English

Service og Vedligehold

"Med specialiserede og certificerede teknikere og veludstyrede værksteder i Europa og Nordamerika tilbyder TIP Service og vedligehold i topklasse. "

Vi har vedligeholdt trailere i mere end 50 år, hvilket giver os omfattende ekspertise i at levere service og vedligehold i topklasse. Service og reparationer udføres af kvalificerede teknikere, og dette uanset om de udføres i et af TIP’s mange europæiske værksteder eller på stedet via TIP’s stadigt voksende flåde af servicevogne.

 • Book en tid online
 • Benyt vores afhentnings service
 • Vælg en fuld service kontrakt eller en reparationsaftale

Fordele ved vores service og vedligeholdelse

• Kend dine omkostninger
• Prisstabilitet
• Lavere direkte og indirekte omkostninger
• Mindre tid brugt på fakturahåndtering og administration
• Øget driftstid og udnyttelse af trailere i din flåde
• Foruddefinerede KPI’er
• Korte ekspeditionstider og Europærisk netværk
• Kompetent team som kan opfylde dine krav til vedligeholdelse og reparationer
• Alle lovpligtige regler og krav til sikkerhed overholdes

Hvad er inkluderet i vores service og vedligeholdelse?
• Syn
• Periodisk kontrol af udstyr, eftersyn af bremser, aksler og generel karosseriarbejde baseret på producentens anbefalinger og det forventede årlige kilometertal
• Administration af indkaldelse til syn og service
• Vedligeholdelse af dæk
• Vejhjælp
• Skadeshåndtering
• Service af kølemaskine
• Service af lift

Mange års erfaring

Vi har vedligeholdt trailere i mere end 50 år, og har derfor stor ekspertise i at levere service og vedligehold i topklasse. Service og reparationer udføres af kvalificerede teknikere, og dette uanset om de udføres i et af TIP’s mange europæiske værksteder eller på stedet via TIP’s stadigt voksende flåde af servicevogne.

I vores branche er det ikke når ting forløber glat, at den reelle service test skal stå sin prøve. Hvad sker der, hvis der opstår et problem? Vores evne til at reagere hurtigt i nødssituationer adskiller os fra vores konkurrenter. Vi er hurtige, organiserede og har en klar politik og procedure vi følger for at gøre ting rigtigt og sikre, at vores kunders transport fortsat kører sikkert.

Planlagt vedligeholdelse, kvalitetssikring og grundighed sikrer, at vores flåde fungerer effektivt.

Gennemskueligt og fleksibelt

TIP’s service løsninger giver dig maksimal fleksibilitet. Vi har faste priser på de fleste standard reparationer i forbindelse med syn, service, EBS/ABS-diagnostik, servicering af bremser, aksler, affjedring, elektriske komponenter, kølemaskiner eller lifte. Hvis det ønskes, kan faktureringen ske gennem faste månedlige fakturaer for at lette den administrative arbejdsbyrde og omkostninger. Vedligeholdelsespriser kan også aftales kontraktmæssigt, og kan tilpasses netop dit behov (på tværs af flere lokationer eller aftales på et volumen-/forbrugsgrundlag).

Trailer renovering

Har en trailer brug for renovering er det intet problem. TIPs certificerede mekanikere kan forlænge din gamle og slidte trailers levetid med en komplet renovering. Ønsker du mere information om hvordan? 

Leasing

TIP tilbyder mange forskellige leasing løsninger med fleksible finansieringsmuligheder, der vil give dig utallige fordele. Ejer du i øjeblikket din egen trailerflåde har vi fordelagtige Sale & Leaseback løsninger.

Udlejning

Uanset om du har brug for ekstra trailere med kort varsel eller ønsker noget andet udstyr, kan TIP tilbyde dig en fleksibel løsning til meget konkurrencedygtige priser.

Flådestyring

TIP Flådestyring tilbyder en unik og omfattende undersøgelse, der hjælper med at identificere optimeringsmuligheder i forbindelse med administrationen af din flåde.

Roadside Assistance

TIP tilbyder en udvidet breakdown service 24/7, 365 dage om året i både Europa og Nord Amerika. Vi har mulighed for at yde support på 18 sprog, og har dedikeret og teknisk uddannet personale, der kan få dine chauffører tilbage på vejen hurtigst muligt.

TIP har ISO 9001 certifikat

TIP Trailer Services har den lovpligtige ISO 9001-certificering, som er nødvendig for at udføre kølearbejde med over 2,5 kg kølemiddelfyldning

TIP Trailer Services har udviklet og implementeret et kvalitetsledelsessystem for at dokumentere virksomhedens forretningsrutiner, bedre tilfredsstille kundernes krav og forventninger og opfylde myndighedernes krav i Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 100 af 31. januar 2007   om ”Anvendelse af trykbærende udstyr” som ”Sagkyndig virksomhed”.

Vi har certificeret personale til udførelsen af opgaverne på køleanlæggene, hvilket ligeledes er et myndighedskrav.

Kvalitetsledelsessystemet for TIP Trailer Services opfylder kravene i standarden DS/EN ISO 9001:2015.

Hvilken type service og vedligehold tilbyder I?

Vi tilbyder en bred vifte af service, der kan optimer udnyttelsen af din flåde og reducere driftsomkostningerne, og dermed gøre driften mere flesibel og rentabel. Udover service og vedligehold tilbyder vi også skadesdækning.

Kan I reparere mine enheder på stedet?

Ja, Vi har en stor flåde af Servicebiler (MSU'er) som kan udføre service på stedet.

Jeg vil gerne booke en tid til reparation af min trailer.

Book venligst en tid hos et af vores mange værksteder.

Jeg har min egen flåde af trailere/trailer som skal serviceres. Kan jeg gøre det på TIPs værksteder?

Ja vi er specialiserede i at servicere og vedligeholde trailere og andet udstyr. Book venligst en tid hos et af vores mange værksteder.

Får jeg service meddelelser, hvis jeg leaser trailer jos TIP?

Ja du vil modtage service meddelelser, medmindre du ønsker selv at være ansvarlig for servicen.

Er det muligt at have Roadside assistance for min egen flåde?

Roadside Assistance er inkluderet i langt de fleste af vores Leje, Leasing og service kontrakter. Hvis du kun ønsker roadside assistance uden servicering af din flåde, er dtte også muligt. Kontakt os venligst for et tilpasset tilbud.

Hvor kan jeg finde TIP's værksteder?

Vi ejer mere end 80 værksteder rundt omkring i Europa. Du kan finde et værksted nær dig ved at benytte vores kort Lokation, eller du kan booke en tid for service hos et af vores værksteder.

Hvad er værkstedernes åbningstider?

Du finder vores værkstedsåbningstider ved at bruge vores kort Lokation

Hvad er inkluderet i en fuld service aftale?

Fuld Service inkluderer service, dæk udskiftning, aksel og bremse udskiftning, udskiftning af køleenheder samt andre dele, roadside assistance og reparation.

Hvilke dækfabrikanter bruger I?

Vores foretrukne leverandør er Goodyear. Udover dette har vi bred række af dæk fabrikanter.

Hvor langt tid tager det at servicere en trailer?

Vi stræber efter at have dit udstyr klar til afhentning efter 1 arbejdsdag.

Reparerer I lastbiler?

Ja, vi har uddannede mekanikere i hele regionen. Vil tilbyder reparation af lastbil i hele Norden, UK, Central Europa  såvel som Maasdijk, Breda, Tiel, Amsterdam i Benelux landene

Har I bremsetest?

Ja! Vi tilbyder denne service i alle værkstederne i UK, Benelux landende, Central Europa og på de fleste lokationer i Norden  (Aarhus, Taastrup, Hirtshals, Helsingborg, Oslo, Stavanger, Kerava, Hamina, Jyväskyla)

Udfører I svejsning af aliminium?

Ja!. Denne service tilbyder vi på alle TIP lokationer i Benelux, Central Europa samt alle værkstederne i Norden (undtagen Aarhus), og Simonswood branch in UK.

Har I vaskehaller?

Ja, de fleste af vores lokationer har vaskefaciliteter

Kan I udskifte dæk på mit udstyr?

ja, I UK og i Norden er vores dæk partner lokalisteret tæt på alle vores værksteder. I benelux har vi denne service i Waalhaven, Venlo og Botlek ; i Central Europa er det placeret i Halle and Rheda-Wiedenbrück

Jeg vil gerne have vedligeholdt mine dæk på mit ADR- udstyr. Er det muligt?

ja, I UK og i Norden er vores dæk partner lokalisteret tæt på alle vores værksteder. I benelux har vi denne service i Waalhaven, Venlo og Botlek ; i Central Europa er det placeret i Halle and Rheda-Wiedenbrück

Tilbyder i køleservice og vedligehold?

Ja, vores kølepartner er lokaliseret  tæt på alle vores lokationer i UK og Benelux. I norden tilbyder vi denne service på følgende lokationer:: Padborg, Taulov, Taastrup, Hirtshals, Helsingborg, Jönköping, Gothenburg, Gothenburg, Säve, Oslo, Vestby, Stavanger. Vi tilbyder ikke denne service i Central Europa.

Er tankvask en service I tilbyder?

Nej, denne service tilbyder vi ikke hos TIP. Vi har dog gode relationer til uafhængige rensestationer, som vi kan henvise dig til.

Something went wrong. Please try again.