TIP fortsætter udvidelsen af sit servicenetværk og overtager Agathon On Spot

TIP fortsætter udvidelsen af sit servicenetværk og overtager Agathon On Spot

TIP TRAILER SERVICES EKSPANDERER YDERLIGERE   

Som en del af TIPs ambition om at etablere et stærkt og dækkende servicenetværk overtager TIP endnu et værksted i Danmark fra d. 1. september 2017. Det veldrevede værksted ”Agathon On Spot” er strageisk godt placeret i Hirtshals, der er det centrale og naturlige trafikpunkt for transport mellem Norge, Færøerne og Island og Danmark og central Europa.

Værkstedet har 14 baner og er placeret tæt på havnen, hvor den årlige trafik af tung transport de seneste år har været kraftigt stigende. Dette er understøttet af store infrastruktur investeringer i blandt andet Motorvej, kombiterminal og havneudvidelse.

Fleksibelt servicenetværk

Christian Petersen, administerende direktør for TIP Nordic ser opkøbet af ”Agathon On Spot”, som et væsentlig led i TIPs plan om, at skabe et fleksibelt og omfattende servicenetværk i Norden, hvor både egne samt eksterne trailere er sikret en professionel og effektiv service:

Vi er glade og stolte over, at kunne tilføje ”Agathon on Spot” til vores serviceneværk. Opkøbet af dette værksted er i fuld tråd med ambitionen om fortsat at vækste og styrke vores værkstedsnetværk. Bent Agathon har formået at opbygge et veldrevet og yderst profesionelt værksted med medarbejdere, der besidder kompetencer og ekspertise, der stemmer overens med TIPs krav om kvalitet og effektivitet. Vi er særligt glade for, at vi styrker vores kompetencer indenfor køleservice. Vi ser frem til, at vores service tilbud til eksisterende og nye kunder bliver yderligere forstærket”, afslutter Christian Petersen.

TIPs Nye værksted

Værkstedet ”Agathon On Spot” blev etableret i XX af Bent Agathon, og har på imponerende vis formået at positionere sig, som et væsentlig service værksted for trailere og tung material, der kommer til og fra Nord Atlanten.

Vi glæder os over, at blive en del af TIPs professionelle service netværk”, siger Bent Agathon, ”TIP Trailer Services har i mange år bevist, at de har ambitioner og målsætning om at drive og skabe et værkstedsnetværk, hvor kvalitet, professionalisme og effektivitet er afgørende. Dette har også altid været centralt for os, og jeg ser meget frem til at blive en del af en international virksomhed, der har fokus på at forstærke og udvide deres service tilbud til deres kunder”, beskriver han.

Bent Agathon forsætter i en rolle som ansvarlig for salg af værkstedsservice hos TIP. Med det nye opkøb er TIP nu oppe på 15 værksteder i Norden.

 

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *