Udfyld en værdi

TIP Insight

Et mere gennemsigtigt, effektivt og sikkert transportøkosystem

TIP Insight er vores sortiment af telematikbaserede digitale og on-line tjenester, der bringer trailertelematik til næste niveau. Hvis du gerne vil vide, hvor dine trailere befinder sig, men også ønsker rapportering om "helbredsstatus", så kan TIP Insight hjælpe.

TIP Insight består af en telematikenhed monteret på trailereren, valgfri sensorer og en brugervenlig platform til at give information til brugeren.

Funktionalitet spænder fra simpel 'track & trace' med geofencing til ydelsesrelateret information på skærmen og advarsler om alt fra bremsesystemets ydelse og åbning af bagdøre, til dæktryk og temperaturen på køleenheden.

 • Simpel "track & trace" funktion
 • Monitorering af bremser & dæktryk
 • Monitorering af køleenhed og dør status
 • Simpel at bruge, intuitiv platorm med advarsler og personlig rapportering
 • Forbind med andre flåde og telematik systemer op få dit fulde flådeoverblik

Forbind med andre flåde og telematik systemer op få dit fulde flådeoverblik

Download vores TIP Insight brochure her

Udfyld en værdi
Udfyld en værdi
Udfyld en værdi
Udfyld en værdi
Udfyld en værdi
Udfyld en gyldig emailadresse
Udfyld et gyldigt telefonnmmer med maksimalt 13 tal
Udfyld en værdi

Hvad er FleetConnected?

FleetConnected er en webbaseret platform, der fører tilsyn med og viser information i real-time fra dine trailere. Det muliggør interaktion med chauffører og visualisering af deres aktiviteter. FleetConnected inkluderer også en pakke med rapporteringsværktøjer til at hjælpe med fjernadministration af flåden, alt sammen med til at sikre, at dine aktiver fungerer effektivt og sikkert.

Platformen kan nemt integreres med din eksisterende software for at give yderligere overblik over dine flådedata

TRACK AND TRACE

 • nuværende lokation & kørselsretning
 • kalkuler ruter, se kilometer, hastigheder & ETA'er

STATUS

 • kørsel eller stilstand
 • akselbelastninger

GEO-FENCING

 • alarmer ind- & udkørsel af predeffinerede områder
 • alarmer relateret til planlagte ankomsttider

ALARMS

 • hastighed, hårde opbremsninger
 • læssekapacitet og stabilitet

REPORTING

 • afstandsbaseret, aktivitets status
 • kan tilpasses

Hvorfor bruge FleetConnected?

FleetConnected tilbyder et intuitiv, brugervenligt interface med realtid synlighed af aktiver, analyseværktøjer og hjælper med at optimere håndteringen af flåden effektivt. Funktionaliteterne i platformen går fra simpel "track & trace" med geofancing muligheder til ydelses relaterede alarmer.

Hvordan bruges FleetConnected?

Ved at integrere FleetConnected med den hardware, der er monteret på dine trailere, kan du enten logge ind eller reaktivt advares om forhold der vedrører din trailerflådes placering eller ydeevne.

FleetConnected-Mobile

Med FleetConnected-Mobile får du alle fordelene fra FleetConnected på alle typer af mobile enheder. På denne måde kan du holde dig opdateret på din flåde præcis, når du ønsker det.

Connect to FleetConnected:

Hvad er FleetBeat?

FleetBeat er en robust telematik hardware enhed monteret på traileren. Den leverer realtid posititioner og information omkring bremsesystemer til vores backoffice software platform, FleetConnected. Direkte adgang til trailerens EBS system gør det muligt at give uddybende information omkring ydelse og helbredet på din trailerflåde.

 

 • integreret GPS modul for præcis rapportering af trailer position, kørsel/stilstand, hastighed og kilometer

 • opsamler automatisk EBS-data for at rapportere om trailer stabilitet, hårde opbremsninger,fejlkoder, ikke-ISO-forbindelser, akselbelastninger osv.

 • data opsamlet i realtid, men rapporteres i intervaller

Hvorfor bruge FleetBeat?

FleetBeat sætter udnyttelsen af din trailer først! Realtid adgang til operationel data i FleetConnected hjælper dig til at tage de rigtige beslutninger i forbindelse med den daglige drift og udnyttelse af din flåde. Hvis du gerne vil optimere trailer vedligehold og oppe tid, kan du trygt regne med at FleetBeat giver dig informationen til netop at gøre dette.

Hvordan virker FleetBeat?

Efter installationen af FleetBeat telematik enheden og back-office setup, begynder hardware enheden at kommunikere operationel data i realtid til FleetConnected.

Hvad er FleetBeat-Cooler?

Ligesom FleetBeat er FleetBeat-Cooler en robust telematik hardware enhed monteret på traileren. Den leverer real-time postitioner og information omkring bremsesystemer til vores backoffice software platform, FleetConnected. Direkte adgang til trailerens EBS system gør det muligt at give uddybende information omkring ydelse og helbredet på din trailerflåde.

Men FleetBeat-Cooler giver også fjernstyring af køleenheden, forbindelse til dataloggere og mulighed for forbindelse til dørcensorer (se Door Plus).

 

 • integreret GPS modul for præcis rapportering af trailer position, kørsel/stilstand, hastighed og kilometer
 • opsamler automatisk EBS-data for at rapportere om trailer stabilitet, hårde opbremsninger, fejlkoder, ikke-ISO-forbindelser, akselbelastninger osv.
 • data opsamlet i realtid, men rapporteres i intervaller
 • temperatur overvågning
 • Forbindelse til kølemaskinen / logger systemer til at rapportere om brændstofniveauer, fejlkode og timer
 • tilbyder dørsensor funktionaliteter

Hvorfor bruge FleetBeat-Cooler?

FleetBeat-Cooler skubber grænserne for trailertelematik. Den hjælper dig med at optimere sikkerheden for din last og trailere samt forbedre den generelle sikkerhed på vejen. Maksimal tilslutningsmulighed sikrer operationel gennemsigtighed og forenkler styring af trailerflåden i stort set alle situationer.

Hvordan virker FleetBeat-Cooler?

FleetBeat-Cooler bliver normalt monteret tæt på trailerens EBS under chassiet. Efter installationen og back-office setup, begynder hardware enheden at kommunikere operationel data i realtid til FleetConnected.

Hvad er TyrePlus?

TyrePlus er næste generation af dæktryks overvågning for trailere. Det er specifikt designet til at reducere flådeomkostninger og forbedre sikkerheden.

 

 • registrerer over/under tryk i dækket
 • rapporterer hvert minut for at opdage eventuel lækage, forbedre vejsikkerheden
 • registrerer temperatur, reducerer muligheden for eksplotioner
 • reducerer brændstofforburg, antallet af nedbrud & forlænger dækkets levetid
 • reducerer CO2 aftrykket, dæktyverier
 • er med til at minimerer trailer forsinkelser

Hvorfor bruge TyrePlus?

TyrePlus er blevet designet for at sikre at dæktrykket konstant er på det anbefalede niveau samt at registrere langsomme punkteringer tidligt. Dette maksimerer dæk levetiden betydeligt og sikre at dækket kan blive repareret istedet for at blive udskiftet. Ukorekt dæktryk kan lede til dækeksplosion og dermed unødvendig nedetid.

Hvordan virker TyrePlus?

TyrePlus er designet til at virke på alle trailer typer. Løsningen modtager hele tiden opdateret dæktryksinformation fra invendigt monterede sensorer. Disse informationer bliver kommunikeret til dig. Fælgmonterede TyrePlus sensorer giver kontinuerlig sammenhold af dæktemperatur og dæktryk for at forbedre pålideligheden.

TyrePlus giver løbende opdateringer om dæktryk og temperatur fra alle overvågede hjul til back office, hvilket giver de flådeansvarlige mulighed for nemt at følge op på dæk præstationer

Når et dæk skal kontroleres eller udskiftes sender TyrePlus data videre til den flådeansvarlige, hvilket giver denne mulighed for hurtigt og effetivt at planlægge reperationen.

Hvad er DoorPlus?

DoorPlus er en magnetiskkontakt der registrerer om trailerdøren er åben eller lukket. Den avancerede system sender en åben/lukket værdi via en forbindelse til FleetBeat-Cooler. FleetBeat-Cooler kan kobles til 10 sensorer. Status på dørenes kan følges på FleetConnected platformen. Løsningen giver dørstatus ændringer både i realtid men også i en historisk oversigt.

 

 • registrerer åbning og lukning af døre og rapporterer til back-end platforme
 • giver ekstra sikkerhed til værdifulde laster

 • er med til at sikre last temperatur

 • også til bokstrailere uden kølemaskine

Hvorfor bruge DoorPlus?

DoorPlus er ikke blot en metode til at sikre dørene, men giver ekstra sikkerhed omkring temperaturfølsomme laster ved at sikre mod uautoriseret åbning af døre på køletrailere. I den moderne verdern giver DoorPlus den ro i sindet som en almindelig hængelås ikke kan.

Hvordan virker DoorPlus?

Dørkontakten er baseret på to nøglekomponenter: kontakten og magneten. Den avancerede kontakt teknologi er sikkert monteret på gulvet eller i loftet af traileren imens magneten er monteret på trailer døren.

Når magneten kommer tæt på kontakten og døren lukkes, bliver systemet aktiveret og et realtid signal bliver sendt til FleetBeat-Cooler telematikenheden.

Magneten bliver trukket væk fra kontakten når døren åbnes. Systemet skifter herefter tilstand og et realtid signal bliver sendt til FleetBeat-Cooler telematikenheden.

En magnetisk dørkontakt opdager når døren er åbnet eller lukket og sender en tilsvarende besked til FleetBeat-Cooler. I FleetConnected er ændringerne visualiseret i real-tid og med en historisk oversigt

Hvad er DataBridge?

DataBridge er TIPs API(Application Programming Interface), der leverer hurtig integration imellem TIP Insight og andre applikationer du allerede bruger.

Hvorfor bruge DataBridge?

Øg produktiviteten ved at knytte dine eksisterende applikationer problemfrit til TIPs løsning, så du kan nøjes med en enkelt platform.

Hvordan virker Data Bridge?

DataBridge forener alle softwareapplikationsdata i intelligente byggesten. Teknologien gør det muligt for dine softwarepartnere hurtigt at indsamle alle relevante oplysninger fra den centrale database uden at have brug for dyb teknisk viden. Som et resultat kan dit personale arbejde i applikationer, som de er bekendt med, og som interagerer direkte med telematikløsningen.

Hvad er TIP Insight?

TIP Insight er vores sortiment af telematikbaserede digitale og on-line tjenester, der bringer trailertelematik til næste niveau.

Er træning inkluderet i prisen?

Ja, når alt er installeret tilbyder vi træning. Dette typisk via en online session.

Kan TIP Insight produkter blive installeret på alle typer af trailere?

Ja, de kan blive installeret på gardin-, boks- og køletrailere samt chassis og andre typer specieludstyr.

Kan jeg få TIP Insight produkter på mine egne trailere?

Ja, TIP Insight produkter kan også blive eftermonteret på dine egne trailere.

Er TIP Insight konkurrencedygtig?

Ja. Ved at operere på et pan-europæisk, ja faktisk globalt niveau, er det muligt for os at tilbyde markedet et konkurrencedygtigt prissat sortiment af løsninger. Dette på trods af, at vores løsning er fyldt med funktioner, der normalt kun findes i high-end, dyrere løsninger.

Hvordan bliver TIP Insight produkter faktureret til brugerne?

En fast periode bliver aftalt med kunden, der herefter bliver faktureret månedligt. Der er ingen ektraordinære omkostninger, da hardwarens pris er lagt ind i den månedlige omkostning.

Kan TIP Insight bruges sammen med andre telematik systemer?

Potentielt ja- TIPs API, Data Bridge, gør det muligt at integrere andre systemer, således at brugere kan have hele deres flåde i en enkelt platform. Det afhænger dog af tilgængeligheden af en API fra de andre systemer.

Kan DoorPlus tilbydes til andet end køletrailere?

Ja, selvom det kræver Fleet Beat-Cooler, kan Door Plus tilbydes til Bokstrailere for at give større sikkerhed til transport af værdifuldt gods.

Hvor ofte sender FleetBeat / FleetBeat-Cooler signaler?

På trods af indsamling af data i realtid transmitterer enheden kun data med intervaller, der er passende til brugen af funktionaliteten. Når den er tilsluttet (med en trailers elektroniske bremsesystem og køleenhed), transmitterer den data hvert femte minut, mens traileren bevæger sig (hvis den ikke bevæger sig, er det hvert 60. minut). Under stilstand transmitterer den hver 24. time for at spare på batteriets levetid og i op til 125 dage.

Hvad er forskellen på FleetBeat og FleetBeat-Cooler?

FleetBeat-Cooler tilbyder samme funktionaliteter som FleetBeat, men tilbyder i tllæg også temperatur overvågning samt dørsensor funktionaliteter.

Kan jeg få TIP Insight produkter på mine egne trailere?

Ja, TIP Insight produkter kan også blive eftermonteret på dine egne trailere.

Kan TIP Insight produkter blive installeret på alle typer af trailere?

Ja, de kan blive installeret på gardin-, boks- og køletrailere samt chassis og andre typer specieludstyr.

Lastbil

Du kan nu lease og leje nye og brugte lastbiler hos TIP! Vi har samarbejdsaftaler med de fleste store lastbilproducenter og har derfor et bredt produktudvalg. Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Gardintrailer

En gardintrailer er den mest almindelige type af trailere. Den har skydesider, hvilket betyder at siderne (gardinerne) kan åbnes helt op ved af- og pålæsning, og den er derfor velegnet til næsten al transport.

Køletrailer

En køletrailer er en isoleret bokstrailer, som er udstyret med en kølemaskine som kan både varme og køle/fryse med op til +25 og ned til -25 grader

Tank trailer

En tank trailer er en sættevogn (semi trailer), der kan transportere væsker eller pulver.

Bulk tank trailer

Vores tank trailere af aluminium anvendes til at transportere blandt andet tør bulkprodukter (cement) samt pulvergranuleret og genanvendt materiale.

Kemi tank trailer

Vores tank trailere af rustfri stål anvendes til at transportere blandt andet fødevarer og kemikalier.

Walking floor trailer

Moving floor trailer anvendes ofte ved transport af affald, korn, træ(- flis), glas, papir, tørv og pallevarer, da den er let at læsse og aflæsse, dette også hvor aflæsningspladsen er minimal.

Container Chassis

Et Container chassis er en trailerramme, der kan bære og transportere containere.

Veksellad

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet. TIP tilbyder et bredt udvalg af veksellad, fra glidende gardiner til kølebokse.

Veksellad køl

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet.

Veksellad boks

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet.

Veksellad gardin

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet.