TIP Trailer Services udvider sit netværk i Italien med nyt værksted

TIP Trailer Services fortsætter sin strategi med at udvide sit servicenetværk til internationale og lokale kunder i Europa. TIP ejer nu tre værksteder i Italien. Det historiske værksted Liscate på østsiden af ​​Milano – aktiv siden 1972 – er det nyeste værksted, der er blevet føjet til TIP-servicenetværket.

Giorgio Noce, kommerciel direktør for TIP Trailer Services, Italien er meget tilfreds med det nye Liscate Milan værksted: “Dette værksted tilbyder et areal på fem tusind kvadratmeter med erfarne mekanikere og topmoderne udstyr. Vores strategiske positionering og tætte placering ved Milano’s motorvejskryds gør, at det er et perfekt sted for vores kunder at besøge TIP, når de kommer til eller forlader Italien. Vi investerede i strukturen og medarbejderne for at opbygge et TIP center med fuld service.

Vi tilbyder professionel vedligeholdelse af trailere, trailerreparation og break down service til alle kunder og trailere i vores flåde. Disse kendte TIP services er også tilgængelige for nye og lokale kunder. Udover vores trailerservices leverer vi support og vedligeholdelse af lastbiler og motorer. På denne måde leverer vi en 360 ° service for fuldt ud at kunne gøre kunderne tilfredse. Vi har den fordel, at Liscate værkstedet allerede spiller en central rolle i området, det er spækket med viden og værdifulde kundeforbindelser.”

Stort udvalg indenfor trailerudlejning

På F.lli Gariboldi-værkstedet i Liscate-området er kunderne velkomne til at leje udstyr som eksempelvis en trailer eller en tankbil i en kort eller længere periode. Du kan leje alt fra lige fra en bokstrailer, køletrailer, gardintrailer, moving Floor og tanktrailere.

Udlejning af trailere er en stigende tendens blandt internationale transportvirksomheder, som ønsker at blive mere fleksible. Med det nye TIP Liscate værksted, tæt på Milano, kan logistikvirksomheder nemt udskifte en trailer med en anden type eller hente en ekstra trailer. Derved undgår du at gå glip af transportere en ekstra last etc.

Kunder kan ikke bare leje en trailer, men er også velkomne i forbindelse med deres planlagte og forebyggende syn. Uanset hvor du skal hen, er der altid et TIP trailerværksted i nærheden, som kan hjælpe dig.

Liscate værkstedets kompetencer

Liscate værkstedet og de erfarne TIP medarbejdere leverer en bred vifte af services, herunder vedligehold og reparation af industri køretøjer, reparationer af det elektriske system, bremser og affjedring/ophæng. Diagnostik af alle elektroniske styreenheder, omdrejningstællere m.m. TIP, Italien har også en mobil service enhed. Denne vejhjælp er tilgængelig for TIP kunder og yder hjælp, reparationer og udskiftning af reservedele direkte på vejen.

Hvis du lejer en trailer fra TIP, er al vedligeholdelse inkluderet i lejekontrakten. Ved afslutningen af ​​kontrakten har kunden mulighed for at forny den i en ny periode eller returnere traileren uden de risici, der er forbundet med videresalg. Alle kunder hos TIP får en enkelt kontaktperson, som er ansvarlig for administrationen og optimeringen af trailerflåden

Stort udvalg indenfor trailerløsninger

Giorgio Noce, kommerciel direktør for TIP Trailer Services, Italien: “TIP Trailer Services tilbyder fleksible og passende løsninger for at imødekomme kundernes behov. Langtids leasing er fra tre til ti år, og inkluderer vedligeholdelse og service. Vores nærmeste konkurrerende tilbud en den korte udlejning, altid i fuld service-tilstand, som er fra en dag til et år. Uanset hvad du efterspørger, leverer TIP maksimal fleksibilitet til din flåde med muligheden for at ændre udstyret, hvis behovet opstår.”

TIP, Italien tilbyder også muligheden for sale & lease back. Dette består af en delvis eller samlet salg af din flåde til TIP, hvorfter du leaser de samme enheder. Denne løsning frigør straks kapital, som du kan bruge til at vækste din kerneforretning. Derudover kan kunden drage fordel af alle fordelene, der er ved at lease fra TIP.

På TIP værkstedet i Liscate, tæt på Milano, er TIP kunder også velkomne til at få repareret eventuelle skader. Her udføres der service og vedligehold, reparationer og syn af TIPs flåde samt på eksterne trailere vores kunder selv ejer. Her findes også TIP break down service, som yder vejhjælp, når det er nødvendigt og der er behov for det.”

 

Hvis du vil have mere info om det nyeste TIP-værksted i Liscate, tæt på Milano, kan du bruge denne formular.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *