Vores specialløsninger inden for leasing

Optimer din flåde

Vi kan hjælpe med at få din virksomhed til at vækste

TIP tilbyder en række af forskellige leasing løsninger. Med en af de største flåder, er vi et af Europas største leasing virksomheder af transport udstyr. Vores leasing løsninger vil give dig utallige fordele, særligt hvis du har brug for udstyret i en periode af dennes (økonomiske) levetid. Som dit leasing selskab kan TIP købe udstyr særligt til dig. Igennem leasing perioden betaler du leje over en aftalt periode. Selvom du aldrig ejer udstyret har du fuld rådighed over udstyret i leasing perioden.

TIP har mere end 50.000 trailere I vores flåde, men hvis du ikke kan finde det specifikke udstyr du mangler eller har brug for yderligere information, skal du endelig tage kontakt til os. Vi vil meget gerne hjælpe og give detaljer om andet udstyr, der kan opfylde dine behov.

Nedenfor ser du vores forskellige leasing løsninger:

tanker-TIP-trailer-rental-leasing-europe-567px

Operationel leasing

Med operationel leasing har du mulighed for at frigøre kapital. Operationel leasing er særlig effektiv til udstyr med høj værdi, såsom lastbiler og trailere eller special udstyr, som du har brug for til at understøtte en bestemt kontrakt. Leasingpriser er baseret på udstyrets værdi i den periode, du ønsker at benytte det. Som følge heraf kan du forbinde leasingudgifter direkte til de indtægter, dit udstyr genererer.

Vores effektive processer, store indkøbsvolumen og fordelagtige finansiering vil reducere din virksomheds udgifter til flåden. Vores operationelle leasing er også en garanti mod uforudsete udgifter.

Læs mere

Finansiel leasing

Mangler din virksomhed kapicitet og ekspertise til at reducere omkostningerne ved ejerskab eller døjer med et udfordrende bankmiljø? Finansiel leasing tilbudt at vores udvalgte bankpartnere er den bedste løsning på dette.

Læs mere

Sale and leaseback

Når du vælger sale and leaseback hos TIP, vil du drage fordel af vores mange års ekspertise i branchen. Vi vil købe dine trailere til en rimelig markedspris og lease disse trailere tilbage til dig for en fast månedlig leasingpris, hvilket frigør din investerede kapital og forbedrer dine nøgletal.

Læs mere

KONTAKT OS