Vores specialløsninger inden for leasing

Optimer din flåde

Sale and leaseback

Frigør kapital og forbedre dine nøgletal!

Når du vælger sale and leaseback hos TIP, vil du drage fordel af vores mange års ekspertise i branchen. Vi køber dine trailere til en rimelig markedspris og leaser dem herefter tilbage til dig for en fast månedlig leasingpris, hvilket frigør din investerede kapital og forbedrer dine nøgletal.

Denne mulighed giver reelle og målbare fordele. Det er ikke altid nemt at måle den egentlige omkostning ved at købe, finansiere, vedligeholde og sælge udstyr. Men TIP’s specialister kan hjælpe dig med at nå frem til de egentlige tal.

Optimer din flåde

Har du udstyr i din flåde du ikke længere har brug for, kan du drage fordel af vores ekspertise inden for salg af brugt udstyr. Vi kan også erstatte dine brugte trailere med nye, som ofte er driftsmæssigt mere omkostningseffektive. Eller du kan benytte dig af vores korttidsleje for at optimere din flådesammentsætning.

Vi tilbyder naturligvis også alle vores andre services, såsom erstatningstrailere under reparation, service og vedligehold, vejhjælp, flådestyring og dæk og telematik.

Sale and leaseback kan:

  • Tilføre vital kapital til din virksomhed
  • Styrke din balance

Åbne op for nye vækst eller ekspansions muligheder i virksomheden

Seks grunde til at gøre forretninger med TIP

KONTAKT OS