Vores specialløsninger inden for leasing

Optimer din flåde

Seks grunde til at vælge et samarbejde med TIP

Fleksibilitet og konkurrencedygtige priser
Uanset om du har brug for ekstra trailere med kort varsel eller ønsker at ændre i din flåde, kan vi tilbyde dig en fleksibel løsning til meget konkurrencedygtige priser.

Dedikeret kundeservice
Med kundeserviceteams i verdensklasse over hele Europa kan du være sikker på, at vi vedligeholder alle vores udlejningstrailere efter de højeste standarder, hvilket sikrer driftseffektivitet i hele vores flåde.

En risikofri transport
Med Skadesdækning er dit lejeudstyr beskyttet mod ekstraomkostninger som følge af skade, brand og endda tab af udstyr. På den måde kan du fokusere på driften og ikke bekymre dig om “hvad nu hvis” spørgsmål. Med en trailer fra TIP, ved du, at du har den bedste trailer, den bedste service og den bedste dækning i tilfælde af et nedbrud.

Et stort netværk
Vi har aktiviteter i 16 lande i Europa og et netværk på 6.000 leverandører. Du er garanteret bekvemmelighed og fleksibilitet, uanset hvor du har brug for os.

Et bredt udbud af produkter og serviceydelser
Med vores brede udvalg af produkter og serviceydelser lige fra vejhjælp til leasing af special udstyr og skræddersyede serviceløsninger, kan vi tilbyde dig en helt unik trailer-made løsning, når og hvor du har brug for det!

Mulighed for at vælge den trailer, der passer til dine behov
Hos TIP kommer du til at tale med trailereksperter, som kan hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til dine behov. Uanset om du har brug for en køletrailer, gardintrailer eller Moving Floor trailer, vil vi være i stand til at hjælpe dig, da vores trailerflåde er en af de største i Europa.

Kontakt os for at få mere at vide

KONTAKT OS