Vores specialløsninger inden for leasing

Optimer din flåde

maintenance-standard-tip-trailer-services

Skadesdækning

Ønsker du kontrol over omkostninger til reparationer i forbindelse med ’skader’, som typisk er forårsaget af den daglige drift af udstyret i leasingperioden? Dette får du med vores Skadesdækning.

Skadesdækning

Med andre ord vil der ikke være nogen uventede omkostninger i forbindelse med driftsskader ved slutningen af leasingperioden. Med vores 45 års branchekendskab har vi forstand på skader og har et stort europæisk netværk af værksteder til at reparere dem.

Hvad betyder det for dig?

Skadesdækning er problemfri og gennemskuelig. Vores ekspertise og erfaring med leasing og udlejning giver os mulighed for nøjagtigt at bedømme skader, som typisk forårsages af den daglige drift af udstyret i kontraktperioden. Skadesdækning giver ikke kun mulighed for kontrol og gennemsigtighed vedr. omkostninger, men også reduktion af dine omkostninger, da vi styrer hele processen for dig med fokus på at optimere driftstiden.

Skadesdækning

Bruger du meget tid på at behandle skader, og vil du undgå ubehagelige overraskelser i slutningen af en leasingperiode? Så se nærmere på vores forskellige løsninger inden for Skadesdækning.

Vil du vide, hvad der er omfattet, og hvad der ikke er? Klik på knappen øverst på siden for at modtage alle detaljer.

KONTAKT OS