Trailerværksted udvides

Ekstra 800 kvadratmeter værksted i Padborg

Padborg er med sin enestående beliggenhed centrum for transport ind og ud af Danmark. Med sin placering er byen et afgørende bindeled til resten af Europa og forretningsmulighederne i Padborg er mange. TIP har derfor valgt at udvide deres værksted i Padborg med 5 baner, hvor en af banerne, vil kunne udføre let fiberarbejde. Værkstedet udvides med ialt 800m2 og vil udover de ekstra baner også indbefatte, nye og moderne faciliteter som blandt andet ny kantine, ny omklædning og nyt lager.

Stort potentiale i Padborg

Christian Petersen, administrerende direktør for TIP Trailer Services i Norden forklarer: “Potentialet i Padborg er stort og antallet af lastbiler, der passerer grænsen ved Padborg ind til Danmark stiger. Det er derfor en afgørende lokation for service og vedligehold i Danmark. Med udvidelsen af vores værksted, vil vi øge vores efterspurgte værksteds kapacitet i dette område”.

Vores flåde vokser hastigt og værkstedet i Padborg er allerede udnyttet 100 % med to skift. Den nye udvidelse vil sikre, at vi har kapacitet til at efterkomme den store efterspørgsel efter vores services, og samtidigt vil vi optimere funktionaliteten i den gamle del af værkstedet. Vi forventer, at udvidelsen af værkstedet vil stå færdigt i første kvartal 2018.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *