Udfyld en værdi

Trailer Leje

“Stort udvalg af semi trailere og konkurrencedygtige løsninger til pludseligt opståede behov.”

Uanset om du har brug for en ekstra sættevogn med kort varsel eller ønsker noget andet udstyr, kan vi tilbyde dig en fleksibel løsning til meget konkurrencedygtige priser.
Mangler du en køletrailer, container chassis, gardintrailer eller andet specialiseret udstyr som eksempelvis en tank trailer eller en walking floor trailer kan vi med det samme levere fra vores store flåde af semi trailere.

Udfyld en værdi
Udfyld en værdi
Udfyld en værdi
Udfyld en værdi
Udfyld en værdi
Udfyld en gyldig emailadresse
Udfyld et gyldigt telefonnmmer med maksimalt 13 tal
Udfyld en værdi
  • Udstyr er tilgængeligt til øjeblikkelig afhentning
  • Adgang til forskellige trailer typer - høj fleksibilitet
  • Få et tilbud indenfor 24 timer
  • Service og vedligehold håndteres af TIP
  • TIP service teams er altid klar til at yde support
  • Det er dit behov der driver løsningen

Vedligeholdte trailere

Vores service lokationer i Europa og Canada sikrer, at vores udstyr altid  er velholdt og klar til enhver transport. Breakdowns kan resultere i forsinkelser, utilfredse kunder og udgør en sikkerhedsrisiko. Derfor vedligeholder vi altid vores udlejningsflåde efter højeste standard.

Afhentning og returnering

For at gøre det ekstra bekvemt kan du afhente dit udstyr på det depot, der er nærmest dig. Vi kan også arrangere levering og afhentning af dit udstyr, som en del af aftalen.

Fuld Service

For alle vores udlejningsaftaler (kortere end 365 dage) er service og vedligehold inkluderet. Det indbefatter service, udskiftning af nedslidte dæk, aksler samt bremsedele, køleenhed og reservedele. Breakdown Service er også inkluderet.
Med TIP’s breakdown service er du sikret vejhjælp 24/7 uanset hvor du er.
Vores Damage protection service sikrer, at dit lejede udstyr er dækket mod skader, brand og tyveri.

Leasing

TIP tilbyder mange forskellige leasing løsninger med fleksible finansieringsmuligheder, der vil give dig utallige fordele. Ejer du i øjeblikket din egen trailerflåde har vi fordelagtige sale & lease back løsninger.

Flådestyring

TIP Flådestyring tilbyder en unik og omfattende undersøgelse, der hjælper med at identificere optimeringsmuligheder i forbindelse med administrationen af din flåde.

Service og Vedligehold

TIP tilbyder en bred vifte af services, der kan optimere udnyttelsen af din flåde og reducere driftsomkostningerne. Vi tilbyder service og vedligehold til alle typer af trailere, hvad enten det er nyt eller brugt.

Roadside Assistance

TIP tilbyder en udvidet breakdown service 24/7, 365 dage om året i både Europa og Nordamerika. Vi har mulighed for at yde support på 18 sprog, og har dedikeret og teknisk uddannet personale, der kan få dine chauffører tilbage på vejen hurtigst muligt.

Hvad er Udlejning?

Hvis du vil leje en trailer, tank trailer eller andet udstyr i en periode, der er kortere end 12 måneder betegnes det udlejning. Hvis du ønsker at leje en trailer for mere end 12 måneder se venligst vores mange leasing løsninger.

I hvilke lande tilbyder i Udlejning?

Besøg venligst vores kort, hvor du kan se alle vores værksteder og branches nær dig.

Jeg kunne ikke finde en TIP lokation i mit land. Kan jeg stadig leje udstyr af TIP?

Hvis du befinder dig i et sted, hvor vores værksteder og branches ikke er repræsenteret er det nogle gange muligt at leje udstyr og afhente dette på en anden lokation. Via vores "Find en TIP lokation" kan du finde den nærmeste branch nær dig eller i det land, hvor du ønsker at leje udstyr og efterfølgende kontakte os for at høre om dine muligheder.

Jeg vil gerne leje en trailer, tank trailer eller andet udstyr. Hvad er første skridt?

Fortæl os hvad du søger, og vi vil sende et passende tilbud.

Hvilke type trailere og udstyr har I i jeres flåde?

Vi har en udvidet flåde af trailere og andet udstyr. Du kan se det meste af vores udstyr her. Hvis du sender en forespørgsel vil vi hurtigst muligt besvare din henvendelse.

Kan jeg leje en trailer, der er højere end 4, 0 meter?

Det afhænger af, hvilket land du er placeret i.
Europæisk standard udstyr er 4000mm baseret på 5. hjul højde mellem 1120 – 1150mm.
Dette er de officielle europæriske højde regulationer pr. land:
UK = Ingen grænse
IR = 4,25 m
NL = 4,0 m
BE = 4,0 m (1%)
LU = 4,0 m
FR = Ingen grænse
ES = 4,0 m
PT = 4,0 m (Container 4,4m)
NO = Ingen grænse
FI = 4,2 m
EE = 4,0 m
SW = Ingen grænse
DK = 4,0 m
PL = 4,0 m
GE = 4,0 m
CZ = 4,0 m
HU = 4,0 m
AU = 4,0 m
IT = 4,0 m (Container 4,3 m)
GR = 4,0 m
Fortæl os hvad ud søger og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvad er prisen for at leje en dag/uge/måned og hvad er betalingsbetingelserne?

Dette afhænger af hvilken trailer du har brug for. Indsend venligst din forespørgsel og vi vil vnde tilbage med det mest attraktive tilbud.

Er al udstyr på jeres hjemmeside tilgængeligt for udlejning i mit land?

Ja, al udstyr der er præsenteret under udstyr er tilgængelig for udlejning.

Hvad er leje betingelserne?

Vi har standard vilkår og betingelser som en integreret del af vores kontrakter og tilføjet til enhver ny kontrakt. Vi kan også sende dem ved hvis ønsket.

Hvad er betingelserne for returnering af lejet udstyr?

Tjek venligst vores Fair Wear & Tear Conditions.

Hvor kan jeg afhente mit lejede udstyr?

Dit afhentnings sted er noteret i din leje kontrakt. Venligst benyt vores "Find din TIP lokation", hvor du kan finde alle vores lokaitoner.

Hvor kan jeg returnere mit lejede udstyr?

I vores standard betingelserne står der, at du skal returnere udstyret på samme lokation, som du afhentede det. Vi kan dog gøre undtagelser ved forspørgsler men ekstra omkostningerne kan forekomme. Kontakt venligst din TIP kontakt i sådanne tilfælde.

Kan I give et overblik over de services, der er inkluderet i lejekontrakten?

For alle udlejninger under 365 dage er fuld service inkluderet. Dette inkluderer service, dæk udskiftning, aksel og bremse udskiftning, udskiftning af køleenheder samt andre dele og også roadside assistance. Specifikationerne for alle elementerne i vores service og vedlighold kan findes i vores standard vilkår og betingelser, som er en integreret del af vores kontrakter og tilføjet alle nye kontrakter. Hvis ønsket kan de også fremsendes.

Kan I sende mere information om specifikt udstyr?

Det meste information kan findes på vores udstyrs side. Kontakt os hvis du fortsat ønsker mere information og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Hvor lang tid tager det at formalisere en lejekontrakt?

Hvis du endnu ikke har en konto i vores system kan du færddiggøre din profil gennem nogle få ekstra step. Start processen ved at indsende din forespørgsel.

Vil udstyret som jeg lejer have en gyldig MOT?

Vi leverer altid servicerede trailer med en gyldig MOT til vore kunder.

Lastbil

Du kan nu lease og leje nye og brugte lastbiler hos TIP! Vi har samarbejdsaftaler med de fleste store lastbilproducenter og har derfor et bredt produktudvalg. Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Gardintrailer

En gardintrailer er den mest almindelige type af trailere. Den har skydesider, hvilket betyder at siderne (gardinerne) kan åbnes helt op ved af- og pålæsning, og den er derfor velegnet til næsten al transport.

Køletrailer

En køletrailer er en isoleret bokstrailer, som er udstyret med en kølemaskine som kan både varme og køle/fryse med op til +25 og ned til -25 grader

Tank trailer

En tank trailer er en sættevogn (semi trailer), der kan transportere væsker eller pulver.

Bulk tank trailer

Vores tank trailere af aluminium anvendes til at transportere blandt andet tør bulkprodukter (cement) samt pulvergranuleret og genanvendt materiale.

Kemi tank trailer

Vores tank trailere af rustfri stål anvendes til at transportere blandt andet fødevarer og kemikalier.

Walking floor trailer

Moving floor trailer anvendes ofte ved transport af affald, korn, træ(- flis), glas, papir, tørv og pallevarer, da den er let at læsse og aflæsse, dette også hvor aflæsningspladsen er minimal.

Container Chassis

Et Container chassis er en trailerramme, der kan bære og transportere containere.

Veksellad

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet. TIP tilbyder et bredt udvalg af veksellad, fra glidende gardiner til kølebokse.

Veksellad køl

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet.

Veksellad boks

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet.

Veksellad gardin

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet.