Udfyld en værdi

Udstyr

TIP tilbyder en komplet service og vedligeholdelsepakke inklusiv service og et bred udvalg af udstyr.

Med over 76.000 sættevogne i vores flåde kan TIP tilbyde et stort udvalg af udstyr, der kan lejes eller leases.

Her kan du finde vores mest almindelige trailertyper men kontakt os endelig, hvis du ikke kan finde den sættevogn, du står og mangler eller hvis du har brug for specialiseret udstyr. Vi kan hjælpe dig med at finde præcis, hvad du har brug for.

Lastbil

Du kan nu lease og leje nye og brugte lastbiler hos TIP! Vi har samarbejdsaftaler med de fleste store lastbilproducenter og har derfor et bredt produktudvalg. Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Gardintrailer

En gardintrailer er den mest almindelige type af trailere. Den har skydesider, hvilket betyder at siderne (gardinerne) kan åbnes helt op ved af- og pålæsning, og den er derfor velegnet til næsten al transport.

Køletrailer

En køletrailer er en isoleret bokstrailer, som er udstyret med en kølemaskine som kan både varme og køle/fryse med op til +25 og ned til -25 grader

Tank trailer

En tank trailer er en sættevogn (semi trailer), der kan transportere væsker eller pulver.

Walking floor trailer

Moving floor trailer anvendes ofte ved transport af affald, korn, træ(- flis), glas, papir, tørv og pallevarer, da den er let at læsse og aflæsse, dette også hvor aflæsningspladsen er minimal.

Container Chassis

Et Container chassis er en trailerramme, der kan bære og transportere containere.

Veksellad

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet. TIP tilbyder et bredt udvalg af veksellad, fra glidende gardiner til kølebokse.