Udfyld en værdi
  • Netherlands
    • Dutch
    • English
  • United Kingdom
    • English

Udstyr

TIP tilbyder en komplet service og vedligeholdelsepakke inklusiv service og et bred udvalg af udstyr.

Med over 76.000 trailere i vores flåde kan TIP tilbyde et stort udvalg af udstyr, der kan lejes eller leases. Her kan du finde vores mest almindelige trailertyper men kontakt os endelig, hvis du har brug for specialiseret udstyr, da vi kan hjælpe dig med at finde præcis, hvad du har brug for.

Gardintrailer

En gardintrailer er den mest almindelige type af trailere. "Den har skydesider d.v.s. siden kan åbnes helt ved læsning" (gardiner) og er velegnet til næsten al transport.

Køletrailer

En køletrailer er en isoleret trailer, som er udstyret med en temperaturstyringsenhed. Køletrailer med enten Carrier eller Thermo King kølemaskine.

Tanktrailer

En trailer, som kan transportere væsker eller pulver.

Moving floor

Moving floor trailer anvendes ofte ved transport af affald, korn, træ, glas, papir, tørv og pallevarer, da den er let af læsse og aflæsse.

Chassis

Et chassis er en trailerramme, der kan bære containere.

Bokstrailer

En Bokstrailer er en af de mest almindelige trailere inden for vejtransportindustrien. Det er en sikker løsning til transport af værdifuld eller følsomt gods.

Veksellad

Et veksellad er en løs fragtbeholder, der let kan adskilles fra køretøjet. TIP tilbyder et bredt udvalg af veksellad, fra glidende gardiner til kølebokse.