Udfyld en værdi

Tank trailer

En tank trailer er en sættevogn (semi trailer), der kan transportere væsker eller pulver.

Vi tilbyder et bredt udvalg af tank trailere til transport af blandt andet fødevarer, kemikalier, tør bulkprodukter (cement), pulvergranuleret og genanvendt materiale.

Vi har mange forskellige typer af tank trailere i vores flåde. Nedenfor kan du se specifikationerne på nogle af dem - heriblandt kemi tank trailere og Bulk tank trailere. Men kontakt os endelig, hvis du har brug for en tank trailer med andre specifikationer.

Via vores samarbejde med alle de førende fabrikanter af tank trailere i Europa vil vi altid være behjælpelig med at skaffe lige netop det udstyr, som I står og mangler. Dette enten fra vores flåde af tank trailere eller via vores netværk. 

Uanset hvilke tank trailere og hvor mange enheder I mangler, så er vi klar til at hjælpe jer – både hvis det gælder korttidsleje eller leasing for længere perioder. Vi har stor erfaring og viden om tank trailere, og vi er derfor altid klar til en generel snak samt rådgivning om disse.

Vores tank trailere er primært fra følgende fabrikanter:

Feldbinder

LAG 

Kässbohrer 

O.ME.P.S Silotrailers  

See trailer fullscreen

Få et tilbud

Bulk tank trailer

Vores tank trailere af aluminium anvendes til at transportere blandt andet tør bulkprodukter (cement) samt pulvergranuleret og genanvendt materiale.

Kemi tank trailer

Vores tank trailere af rustfri stål anvendes til at transportere blandt andet fødevarer og kemikalier.